Applen hdmi adapterilla ei saa maksukanavavia näkymään TV:ssä uuden päivityksen jälkeen .

Ilmaiset kanavat toimii kyllä. Korjatkaa. Kiitos.
Ilmari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Näin on. Pikkisen nyt taas v-tuttaa, että viimeksi homma toimi kuin junan vessa, mutta nytpä ei toimikaan, kun mökillä ei satu olemasn hubia. Isot rahat saa maksaa dnatv:stä ja maksukanavista, mutta koskaan ei toimi reissussa milloin mistäkin syystä.
    Futismatsi jäi näkemättä
  • Hei, antaako laite tai sovellus jotain tiettyä virheilmoitusta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei tule mitään ilmoitusta. Ruutu menee mustaksi ja sitten ei tapahdu mitään.
    Ilmari
  • Kiitos nopeasta reagoinnista!

Luki siinä hetkittäin alareunassa "37". Muuten mustaa. Puhelimessa ja Padissä toimi moitteettomasti siihen asti, kunnes laitoin adapterin kiinni. Maksuttomat kanavat näkyivät kyllä. En toisaalta tsekkaillut muita maksukanavia, mutta ainakaan CMore-kanavat eivät suostuneet näyttäytymään.
    Futismatsi jäi näkemättä
  • Sama juttu. Liigapassin otteluita ei saa iPadiltä HDMI kaapelilla ja adapterilla siirrettyä TV:lle. Ruutu menee mustaksi. Samoilla keinoin onnistuu kyllä suoraan Telian kautta.
    Lisäksi nyt on taasen tallenteet alkaneet pätkiin?!
    Risto
  • Sama ongelma myös viasatin kanavilla, ruutu menee mustaksi kun liittää ipadin hdmi adapterilla. Vanhalla DNA tv:llä toimi hienosti mutta uuden kanssa ei toimi ollenkaan. Mitään virheilmoituksia ei tule joten ongelma liittynee DNA:n touhuihin, saisiko vanhan sovelluksen takaisin kun uusi on selkeästi täysi susi
    J
  • Hei!

Kyseessä ei ole vika vaan ominaisuus. Suojausvaatimukset estävät maksullisen sisällön välittämisen em. tavalla.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • V—-u mitä paskaa. Jännä juttu, että tämä ”ominaisuus” tuli just tässä päivityksessä. Ennen toimi moitteetta. Tässä Norjalaisfirmassa mikään ei juuri koskaan asiakkaan kannalta muutu paremmaksi. Päinvastoin. Surkea esitys. Tietää ainakin mistä ei koskaan hanki yhtään llittymää eikä mitään muutakaan. Kiitos tyhjästä.
    Ilmari
  • Kiitä applen paskafirmaa ja heidän tapaansa olla noudattamatta alan standardeja. Minulla on s9 samsungissa docxi yms värkit ja saan siitä hdmi adapterilla kuvan telkkariin ja kaikki ohjelma pyörii niin 4K kuin maksulliset sisällöt dnatv:ssä.
    ebinwrz
  • Siis mitkä suojausvaatimukset estävät maksullisen palvelun käyttäjää valitsemasta näyttöä, jolla sisältöään katselee? Olisiko tarjolla jotakin rehellistä faktaa ympäripyöreiden lauseiden sijaan? Sitä samaa telkkaria voi kuitenkin käyttää DNA Hubin kanssa, mikäli sellainen sattuu olemaan mukana. Ei ollut, eikä varmaan tule ole olemaan mökkireissuilla jatkossakaan. Tässä ei ole millään muotoa kyseessä maksullisen sisällön välittäminen, vaan ihan omien ja itse maksettujen palveluiden käyttöön liittyvä ongelma.

Applella ei varmaankaan ole mitään sitä vastaan, että heidän varta vasten suunnittelemaansa HDMI-adapteria käytetään siihen tarkoitukseen, johon se on luotu.

Ei ole millään mittapuulla hyväksyttävää, että näitä erilaisia huononnuksia tulee kesken sopimuskauden ilman ilmoitusta tai hinnanalennusta. Sen jälkeen kukaan ei varsinaisesti ota kantaa mihinkään eikä korjausehdotuksista ole tietoakaan.
    Futismatsi jäi näkemättä