Applen hdmi adapterilla ei saa maksukanavavia näkymään TV:ssä uuden päivityksen jälkeen .

Ilmaiset kanavat toimii kyllä. Korjatkaa. Kiitos.

Kommentit

• Näin on. Pikkisen nyt taas v-tuttaa, että viimeksi homma toimi kuin junan vessa, mutta nytpä ei toimikaan, kun mökillä ei satu olemasn hubia. Isot rahat saa maksaa dnatv:stä ja maksukanavista, mutta koskaan ei toimi reissussa milloin mistäkin syystä.
    Futismatsi jäi näkemättä
  • Hei, antaako laite tai sovellus jotain tiettyä virheilmoitusta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei tule mitään ilmoitusta. Ruutu menee mustaksi ja sitten ei tapahdu mitään.
    Ilmari
  • Kiitos nopeasta reagoinnista!

Luki siinä hetkittäin alareunassa "37". Muuten mustaa. Puhelimessa ja Padissä toimi moitteettomasti siihen asti, kunnes laitoin adapterin kiinni. Maksuttomat kanavat näkyivät kyllä. En toisaalta tsekkaillut muita maksukanavia, mutta ainakaan CMore-kanavat eivät suostuneet näyttäytymään.
    Futismatsi jäi näkemättä
  • Sama juttu. Liigapassin otteluita ei saa iPadiltä HDMI kaapelilla ja adapterilla siirrettyä TV:lle. Ruutu menee mustaksi. Samoilla keinoin onnistuu kyllä suoraan Telian kautta.
    Lisäksi nyt on taasen tallenteet alkaneet pätkiin?!
    Risto