Applen palvelut eivät toimi kotiverkossa

Mistä lähtisin etsimään vikaa, kun Applen nettisivuille, App Storeen ja Apple TV+ -palveluun on vaikeuksia päästä kodin valokuituyhteydellä?
Esimerkiksi iPhone ei välttämättä lataa ollenkaan App Storea ollessaan lähiverkossa, mutta kun vaihdan mobiilidataan, se toimii normaalisti. Samaa vikaa ilmenee myös kodin muilla laitteilla, eli vika tuskin on itse puhelimessa. Välillä toimii, mutta pääsääntöisesti ei. Kokeilin myös käynnistää uudelleen kaikki laitteet modeemia ja reitittimiä myöten, mutta ei auttanut. Kotona valokuitu, puhelimessa DNA:n 4g.
Janne H.

Kommentit

• Kannattaisi kokeilla tyhjentää laitteiden välimuistit ja resetoida modeemi.