AppleTV ja iPhone yhteys pätkii

Onko antaa vinkkejä kun iPhonesta/iPadista toistaa AppleTV kautta videon ratas pyöriin latauksen merkeissä 30sec-muutaman minuutin välein. Verkko on kunnossa ja nopea 200M valokuitu+. Toistettaessa Cromecastin kautta kaikki toimii hyvin.

Kommentit

• Hei Taavi!

Mistä sovelluksesta yrität toistaa Apple TV:n kautta? Kannattaa kokeilla alkuun ottaa Apple TV:n virtajohto muutamaksi sekunniksi irti, niin että laite sammuu kokonaan ja käynnistää iPhone ja iPad uudestaan.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei, sama ongelma myös iPadillä (ilman appletv:tä) toistettaessa.
    sovelluksena uusi dna tv app. Muut suoratoistot (netflix,areena,..) toimivat ongelmitta, vain dna tv pätkii. IPadissä ios14.0
    Kari
  • Hei! Olemme havainneet, että DNA TV:n tallenteet pätkivät iOS 14 -ohjelmistoversion kanssa. Vika on selvityksessä ja korjauksessa. Pahoittelut viasta aiheutuneesta haitasta!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • DNA Ida T ,

Eikös tämäkin keskustelu pidä mitä kiireimmiten "arkistoida"?

Edellisen kerran kun ASPA arkistointia kommentoi mm. seuraavasti:
    "Tarkoitus on pitää DNA tukifoorumilla oleva tieto helposti löydettävinä ja monet yksittäiset viat arkistoituna, varsinkin jos kyseessä on vika jonka korjauksessa emme voi sivuston kautta auttaa. "
    A-P
  • Hei A-P, tämä ketju on ajankohtainen useaa käyttäjää koskettavan vian ollessa edelleen päällä, joten mitään syytä ketjun arkistointiin ei tässä kohtaa ole.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • @DNA Ida T,
    Aha.. Useaa, siis kahta?
    Eikö häiriötilanteesta pitäisi ennemminkin tehdä virallinen häiriöilmoitus ja kertoa se kaikille, siis ainakin niille joita vika kiusaa?? Ainakin jos se koskettaa enmpää kuin kahta asiakasta.

A-P
  • Tuli uusi versio iPhone DnaTV ohjelmasta. Nyt toimii hyvin DnaTV -->  AppleTV
    Kiitos...

Taavi
  • Vika on korjattu DNA TV -päivityksessä 1.1.14, joka julkaistiin eilen torstaina 24.9.2020.

Pahoittelut vielä viasta aiheutuneesta haitasta!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • iPadilla tämä tallenteiden pätkimisongelma jatkuu edelleen. Onko tulossa korjausta ja milloin? live tv:tä katsellessa hukkuu ääni- ja kuvasynkronointi parissa kymmenessä sekunnissa.
    TommiB