Apua tabletti ei käynisty tulee vaan musta ruutu

Tabletini ei käynisty tulin kotia ja tableti ei enää käynistynyt tuli vaan vaalea ruutu nyt se on kokonanan musta

Kommentit

• Laite kannattaa toimittaa huoltoon, jos sitä ei saa käynnistettyä eikä se reagoi esim. laturiin.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Pitää siis lähtä käymään keskustassa mutta onko mitään maholisuutta yritää saada kotona toimimaan

Emilia
  • kun laitaa päälle on eka ihan musta sen jälkeen tulee pariksi sekuniksi tälläinen sinertävä näyttö

Emilia
  • En ole varma istuiko tyttäreni vahingossa tabletin päälle kun se oli häneltä jäänyt peiton alle edelis päivänä. Voiko sitä mitenkään korjata kotona pitäisi saada kyseinen tabletti yhteen kokoukseen mukaan joka on tänään klo:19.00

Emilia
  • NO androidin saa vikatilaan painamalla volume miinus ja virtanäppäintä niin kauan etta laite urahtaa ja värähtää. sruraavaksi tulee joko resetointi mahdollisuus tai vika diaknoosi tila, laite tosin voi olla kiinaa täynnä, Lataa kuitenkin laite omalla laturilla ensi täyteen, tyhkä akku aiheuttaa useimmiten tuollaista.
    tuomas raatikainen
  • Kiitos voin koitaa tytäreni tabletille kävi samalla tavalla nukkui sen päällä ja aamulla ei toiminu enäään

Emilia
  • Saa kertoa lisää vinkejä

Emilia