Asenna DNA turvapaketti

Otimme DNA turvapaketin, jonka voi asentaa kahteen puhelimeen. Joukon puhelimeen saimme sen asennettua, mutta minulla on iPhone, enkä saa sitä siihen asenettua! Ohjeet on kyllä tuosta Joukon sähköpostista, mutta ei pelitä?
Aino Vahtola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Aino! Täsmentäisitkö miten asennus ei onnistu, tai missä vaiheessa asennus tyssää?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei! Se tyssää heti alkuunsa. Ei tule niitä kysymyksiä kuin tuli kun asensin Joukon puhelimeen!
    Kun painoin linkkiä "asenna DNA turvapaketti" voin valita mille laitteelle, mutta sitten tulee joku ihmeen mainos/tilasto kuinka paljon on tätä DNAn turvapakettia on ladattu! En osaa jatkaa siitä!
    tv. Aino

Aino Vahtola
  • Asennustenhallinnassa voit ladata palvelun uudelle laitteelle, säätää perhesääntöjä sekä paikantaa kadonneen laitteen.

DNA Turvapaketti -palvelun asennustenhallintaan pääset täältä. Tarvitset kirjautumiseen DNA Tunnustasi.

Testaatko saatko lähetettya asennuslinkin tuolta asennustenhallinnan kautta. Jos et, suosittelen soittamaan asiakaspalveluumme 044 144 044 (ma-pe 8-18, la 9-16.30), niin pääsemme neuvomaan sinua tarkemmin.