Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Asiakastiedote ja nopeusmuutos

Asiakastiedote:
"Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut poikkeustilanteen vuoksi

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi ja vastausaikamme on normaalia pidempi.

Joustava työskentely on vahvuutemme, joten olemme siirtyneet tekemään asiakaspalvelussa enemmän etätöitä taataksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelutason ja työllistääksemme henkilökuntaamme tässä vallitsevassa poikkeustilanteessa. Tehtävästä etätyöstä johtuen asiakaspuheluissamme saattaa kuulua taustahälyä taustalla. Olemme varmistaneet asiakastietojen ehdottoman luottamuksellisen käsittelyn ja korkean tietoturvatason.

Voit asioida myös
DNA Tunnuksella kirjaudut ja tunnistaudut turvallisesti DNA:n nettisivuilla, Minun palvelussani sekä Oma DNA -mobiilisovelluksessa. Tunnuksen luomiseen tarvitset vain pankkitunnukset ja toimivan sähköpostiosoitteen. Lisätietoja DNA Tunnuksesta >>

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme asiakkaitamme ymmärryksestä."

Onkohan meidän lähistöllämme Helsingin Lassilassa DNA:n henkilöstöä etätöissä, kun sekä lataus- että lähetysnopeudet ovat pudonneet melko paljon?


Kommentit

  • Asiakastiedotteessa kerrotaan: "DNA:n verkot kestävät liikenteen lisääntymisen – lue kysymykset ja vastaukset koronatilanteesta"
    Kaapeliverkossa on havaittavissa selkeää hidastumista. Minulla 1 Gbit/ liittymä on yleensä antanut DL n. 920 Mbit/s nyt n. 650 Mbit/s. Myös UL on pudonnut n. 98 Mbit/s:sta n. 92 Mbit/s.n.
  • Caramba ! En pääse osallistumaan älypuhelin kisaan. Ei hyväksy sähköpostiani.
    Olen ollut Welho ajoista asti liittyneenä eli kun tuli nk viihdekanava -käyttöön
  • Hidastuminen ei ole sama kuin verkon kaatuminen. Kuluttajaliittymissä taloyhtiössä tuo on normaalia, varsinkin jos vähän vanhemmat laitteet keskuksessa ja runkoyhteyksissä ei ole kuin yksi tai kaksi gigan linkkiä.

    Elisan verkon varmaan saa kuormalla kaadettua, onhan se jo pitkään kärsinyt erilaisista ongelmista mm. Dhcp, dns ja reititys ja kun sopiva laite vielä vikaantuisi...

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.