Asiani koskee Wordpressin lähettämiä vahvistustekstiviestejä.

Ne eivät tule läpi. Wordpressin asiakaspalvelu epäilee, että vika on teissä. Numero on oikein.
Jarkko Hartikainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jarkko! Tekstiviestiongelmissa pyytäisin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.

Esimerkkiviesti tulisi olla korkeintaan 3 vuorokautta vanha
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei DNA Iiro!

Selvittelin asiaa samanaikaisesti myös Wordpressin asiakaspalvelun kanssa – Yhdysvaltoihin ei onneksi tarvinnut soittaa tiettyyn aikaan tai ladata erillistä äppiä saadakseen palvelua. Eläköön tunnistautuminen ja nettiselain!

Muille mahdollisesti vastaavista ongelmista kärsiville tiedoksi, että vika selvisi kun vaihdoin wp-vahvistustekstiviestit tunnistusäppiin. Näin säästyin sekä teidän asiakaspalveluäpin lataamisesta että sitä kautta puutteellisesti toimivan tekstiviestipalvelunne vikojen selvittämisestä. Kiitos kuitenkin yrityksestä!
    Jarkko H.