Asuksen VivoBook näyttö vilkkuu

Moi,
Tilasin teiltä koneen joulukuussa. Mistä johtuu, että konetta käyttäessä näyttö välkkyy? (näyttö menee sekunniksi täysin mustaksi, mutta sen jälkeen palautuu normaaliksi) Välillä tekee tätä siis useamman kerran käytön aikana.

Kommentit

• Moi, läppäri kannattaa tarvittaessa toimittaa huoltoon, mikäli siinä esiintyy vikaa.
    Huolto onnistuu DNA Kaupan kautta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Onko tehnyt uudesta lähtien,vai tuliko vika vasta nytten.
    Tekeekö samaa verkkovirralla ja akkukäytöllä.

Virransaanti.
    Virtaadapteri / muuntaja / virtakaapeli.
    Näytönohjain häiriö.Näytönohjaimen ajurit.
    Kontaktivika.Emolevyn tai näytön liitännässä.
    Oletko koittanut,vilkkuuko näyttö,kun liikuttelet näyttöä edestakaisin.
    Tekeekö samaa jatkuvasti,kun kone on päällä.
    Oli mikä toiminto tahansa käytössä.
    Pelaatko koneella mitään pelejä,vai onko ihan nettikäytössä.

Varmaankin on Win 10 käyttis.

https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4026160/windows-10-fix-screen-flickering

Tombstone.