Asus AC68U reititin ja IPv6

Minulla oli vuosia sitten käytössä Asus AC68U reititin ja sain sen toimimaan IPv6:ssa.
Nyt yritin ottaa sitä taas käyttöön uusimmalla ohjelmistopäivityksellä. Sain sen kyllä muuten toimimaan, mutta siinä ei enää toiminut IPv6. Yritin kaikkia asetusvaihtoehtoja, muta mikään ei toiminut http://test-ipv6.com/ testillä.
Mikähän tässä on muuttunut ja onko IPv6 saatavissa toimimaan jollain tempulla?

Kommentit

• Taisipa tulla syytettyä väärää laitetta :-(
    Modeemi (Sagemcom F-3686AC) on pääosin reitittävässä tilassa paitsi yksi portti on Port Passthrough:lla asetettu siltaavaan tilaan. Siitä portista ei IPv6 onnistu pöytäkoneelakkan, mutata reitittävässä tilassa olevista porteista se onnistuu.
    Modeenm on näköjään poistunut myynnistä.
  • Sorry - onhan tuo modeemi vielä myynnissä - tuli katsottua huonosti.
  • Aidossa siltaavassa tilassa Native-asetus toimii reitittimessä!