Asus m409

Toimiiko koneessa Asus m409 abitti

Kommentit

• Hei Rasmus!

Kannettavien tietokoneiden on oltava DigabiOS- ja Abitti-yhteensopivia, mikäli koneita halutaan käyttää ylioppilaskirjoituksissa. Olemme koonneet tälle sivulle DNAn valikoimasta löytyvät DigabiOS- ja Abitti-yhteensopivat kannettavat tietokoneet: https://www.dna.fi/tietokoneet-ylioppilaskirjoituksiin
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olisiko teillä mahdollista testata myymälässä abitin toimivuutta tai antaa minun testata se abitti tikun avulla. Uskon, että kyseinen kone on todennäköisesti yhteensopiva abitin kanssa.
    Rasmus
  • Valitettavasti kyseistä konetta ei ole esillä DNA Kaupassa eikä testaaminen tällä tapaa ole mahdollista