Asus RT-AX55 yhteensopivuus talonyhtionetin kanssa

Ostin Asus RT-AX55 reitittimen korvaamaan zyxel nbg6515 reitittimen. Kytkin kiinni mutta ei tunnista WANia. Jos palautan takaisin Zyzelin reitittimen (pistän vaikkapa) väliin niin kaikki toimii...
Kyseessä siis DNA talonyhtiöliittymä
Jussi Halinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jussi!

Reitittimet pitäisivät kyllä toimia normaalisti myös taloyhtiölaajakaistan kanssa, mutta emme voi tarkemmin antaa tukea laitteille joita meillä ei ole myynnissä. Tässä on nyt luultavasti ongelma laitteen asetusten kanssa, joten suosittelen selvittämään ongelmaa laitteen valmistajan kautta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Ethernet vai modeemiyhteys? Asenna se  Asus tai tee tarvittavat asetukset manuaalisesti. Jos modeemiyhtys, varmista, että ei ole iP-ristiriitaa.