Autentikoiva SMTP

Mulla on DNA:n netti kotona ja toimistolla, mutta tietty teidän SMTP-palvelin ei toimi, jos olen muualla. Onko tähän ilmaista tai maksullista ratkaisua? Eli varmaan siis onko teillä autentikoivaa SMTP:tä tarjolla?
Niko Hakkarainen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ja tarkoitan siis set-and-forget tyyppistä ratkaisua, koska en halua alkaa kyselemään asetuksia asiakkailta tai italialaisen junan konnarilta.
    Niko Hakkarainen
  • Ei ole. Käytä kolmannen osapuolen SMTP:tä.

Dnan sähköpostipalveluissa ei käytetä SPF:ää, tai DKIM:ää joten rajoituksia palvelun valinnalle ei pitäisi olla.
    AP
  • Mulla ei siis edes ole DNA:n sähköposti käytössä. Ja lähinnä siis kysyin että onko DNA:lla tällaista tuotetta edes  lisähintaan tarjolla, että 1. saa tämän Suomesta ja 2. saa tän samalle laskulle? Toki se perus palvelin ei tällaista hanskaa.
    Niko Hakkarainen
  • Ei. Käsitykseni on, että kuluttajille mitään edes tämän suuntaista ei ole tarjolla, tai tulossa.

Yritysasiakkaat voivat mm:
    1. Ylläpitää omaa SMTP-palvelinta.
    2. Tilata o365 DNA:n laskulle.
    3. Viedä oman SMTP-palvelimensa DNA:n konesaliin, konesalipalveluiden avulla.

Mutta yritysasiakkaan kannattaa olla yhteydessä suoraan DNA:han tässä tilanteessa. Jos DNA:n edustaja keksii muita aspekteja DNA:n SMTP-tarjontaan arvostaisin niitä kovasti.

Tämän ongelman ratkaisussa olisi nyt keskeistä ymmärtää, mitä yrität tehdä. Olen ymmärtänyt että haluat lähettää sähköpostiviestejä mobiililaitteelta, jolla on monta käyttöpaikkaa, mutta et jostain syystä voi käyttää sähköpostipalveluntarjoajan SMTP-palvelinta.

Markkinoilla on kuluttajille ilmaisia SMTP-palveluita, ratkeaisiko ongelmasi niiden avulla?
    AP
  • Nopea Googletus ei tosiaan löytänyt palvelua joka olisi ilmainen ja sijaitsisi suomessa.

Outlook.com on varmaan suurin ja siten arvostetuin ilmainen SMTP, siihen luottaisin itse. Pelkästä SMTP-palvelusta kirpaisisi kyllä maksaa erikseen näin peruskäyttäjänä.

Mielestäni on ihan selvä, että DNA:n pitäisi tarjota autentikoiva SMTP niille asiakkailleen, jotka käyttävät DNA:n sähköpostia, mutta tästä ei vuosien jälkeenkään ole kuulunut mitään.
    AP