Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Avoimet TCP-portit

Mitä on mahtanut tapahtua Valokuitu Plus -verkon avoimille porteille, kun kotikoneen palvelut TCP-porteissa 33389 ja 33390 eivät enää vastaakaan Internetin suunnasta tuleviin yhteyspyyntöihin. F3686AC:lla forward esimerkiksi porteista 3489 ja 3490 ko. palveluihin toimii asianmukaisesti.
Lauri51 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.