B2368-66 päivitys

B2368-66 ulkomokkulaan oli jukaistu päivitys ja tarkistelinkin mitä tuo päivitys tuo mukanaan ja päivitysohjeet. Nyt näyttää siltä, että kuitenkin päivittyi vain ulkoyksikkö. Sisäyksikön softa on edelleen XXXXXXPC033 eikä tuo ohjeessa mainittu B2368_V100R001C00SPC197. Tarkistettaessa päivityksiä ilmoittaa, ettei ole päivitettävää. Onkohan tuo toinen osuus jäänyt julkaisematta?
Pasi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pasi! Sisä- ja ulkoyksiköt päivittyvät erikseen, seurasitko siis sivulla https://www.dna.fi/dna-ulkomokkula-4g-wlan-b2368-66#paivitykset  mainittuja päivitysohjeita?
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Moikka!

Juurikin tuota päivitysohjetta, mutta tuota sisäyksikön osuutta ei koskaan tapahtunut.
    Pasi
  • Onkohan tähän tullut mitään selvyyttä?
    Pasi
  • Otatko yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen numerossa 0800 300 500 jossa voidaan tutkia tätä tarkemmin. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Saitko tämän toimimaan? Omassa laitteessa ihan sama tilanne: ulkoyksikkö päivittyy, sisäyksikkö ei.

-Juha
    Juha M
  • @Juha M
    En oo vielä. En oo jaksanut soitella...
    Pasi
  • @Pasi: Eipä sitten enää ihmetytä, että vikapäivystys ei ollut kuullut ongelmasta mitään. Soitin sinne lauantaina, eivätkä osanneet neuvoa mitenkään. Kokeilin itse myös tehdasasetusten palautusta. Ei apua.
    Juha M
  • @Juha M
    Kiitos infosta. Itsekin olen miettinyt tehdasasetuksien palauttamista mutta... Modeemi on mökillä, joten resetoinnin myötä katoaa yhteydet sinne ja vaatisi paikan päälle ajamista. Taidan siis tämän jättää itsellä välistä.

Pitää varmaan huomenissa soitella tästä kanssa ja kysellä onko tästä jotain tietoa. Juurikin tässä vielä viimeisimmän tilanteen katsoin itse ja mitään päivitystä ei löydy. Samoin myös havainnut että tuo kirjautumisen jälkeinen etusivu refreshaa itseään aika kovasti alkuun, ennen kuin alkaa mitään näyttää.
    Pasi
  • Minulla on sama ongelma. Ulkoyksikkö päivittyi, mutta sisäyksikön softaversio on edelleen sama eikä uutta versiota tule tarjolle. Voisiko DNA asiakaspalvelu tarjota ratkaisun?
    Voisiko firmiksen ladata jostain ja päivittää manuaalisesti? Huawei ei tarjoa firmistä suoraan sillä laite on "Carrier product".
    -Lari
    Lari Hotari
  • Nyt näytti tulleen uusi versio käyttöliittymässä tarjolle. Päivityskin meni läpi ilman hikkoja. Lieneekö DNA tehnyt jotain liikkeitä taustalla? En saanut mitään viestiä helppariin jättämäni tukipyynnön kautta tai täälläkään sen puoleen.
    Juha M
  • @Juha M
    Kappas. Itsekin kirjauduin ja totesin että siellähän se päivitys löytyy nyt. Kuitenkin päivityksen lataus ei onnistunut vaan junnasi 10% kohdilla kunnes heitti network erroria. Tämän jälkeen päivitystä ei sitten löytynytkään...

Sulla päivitys onnistui?
    Pasi
  • Vaatiiko päivitys DNA:n liittymän? Omaani ei päivitystä ole saatavilla. Saisiko latauslinkin, mistä sen voisi imaista?
    Jyrki Väyrynen
  • Ihan kivasti DNA:n tuki vastaa näihin tiedusteluihin. Niin hyvin ettei houkuta siirtyä palveluiden pariin. Kiitos ei mistään.
    Jyrki Väyrynen