B715 Siltaava tila

Selittäkää/konfirmoikaa tämä nyt minulle. Siis siltaavassa tilassa VAIN YKSI vehje pääsee nettiin, ei edes Wifi:n kautta voi yhdistää muita laitteita?

Minulla on ainoastaan PC johdolla kiinni kakkulassa, mutta esim. kännykällä en Wifi:in saa yhteyttä siltaavassa tilassa.

Muistaakseni vuosi takaperin DNA:n kaapelinetin kanssa siltaavassa tilassa Wifi kyllä toimi ilman ongelmia.

Ei siinä muuten mitään, mutta siltaava tila on melko pitkälti nopeampi itsellä.
antze Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka!

Asia on juurikin näin, eli liikkuvalla laajakaistalla on vain yksi IP osoite kun taas kiinteällä laajakaistalla näitä on 5. Mokkulalla siltaavaa tilaa kannattaakin käyttää vain jos käytössä on yksi laite, joka vaatii toimiakseen tämän.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kaapelinetti siltaavassa tilassa mahdollistaa 5 laitteen samanaikaisen käytön.
    PW
  • Jos siltaavassa tilassa haluat päästä nettiin usealla laitteella, tarvitset reitittimen joka välittää paketteja sisäverkkosi, ja mobiiliverkon välillä.

Reititin tekee NAT osoitteenmuunnoksen, jotta sisäverkon eri laitteet voicat käyttää samaa IPv4 osoitetta yhdistäessään internettiin.

Jos ja kun haluat päästä IPv6-verkkoon - ja tämä ei välttämättä toimi kaikilla Huawein laitteilla: DNA:n liikkuva laajakaista -liittymä saa verkosta yhden /64 prefiksin jonka osoitteita voidaan jakaa sisäverkkosi laitteille. Prefix saadaan verkosta DHCPv6-PD:n avulla. Tällöin kaikki laitteesi saavat omat IP-osoitteensa, eikä osoitteenmuunnosta tarvita.
    AP