B715

Portinohjaus ei toimi. Tarkoitus pyörittää nextcloudia perheen käyttöön kotoota käsin, johon olisi pääsy joko VPN:n tai HTTPS:n kautta. Portinohjaukset palvelimelle eivät vaan toimi, eikä muista malleista tuttuja virtual servereitä ole valikoissa. Onko port forwarding tarkoituksella poistettu firmwaren puolelta vai onko tässä jokin juju, mitä en ole hiffannut?
Ville Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hmmm....

Minulla port fowarding löytyy menusta   Advanced / Security / Port forwarding ja suomeksi Lisäasetukset / Suojaus / Portinsiirto