B715

Portinohjaus ei toimi. Tarkoitus pyörittää nextcloudia perheen käyttöön kotoota käsin, johon olisi pääsy joko VPN:n tai HTTPS:n kautta. Portinohjaukset palvelimelle eivät vaan toimi, eikä muista malleista tuttuja virtual servereitä ole valikoissa. Onko port forwarding tarkoituksella poistettu firmwaren puolelta vai onko tässä jokin juju, mitä en ole hiffannut?