B715s-23c 4G reititin MAC sidontaluettelo

Kyseisessä reitittimessä on vain 8 paikkaa MAC osoitteen sidontaluettelossa (kahdeksannen jälkeen lisäys "plussa" menee harmaaksi). Onko tuo vain oman laitteeni ominaisuus vai jostain syystä ohjelmallisesti rajoitettu kaikkiin ko. mallin 4G reitittimiin?

Saako siihen millään lisää paikkoja?
Manu Somerkallio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• 8 kpl voi vaan lukita tuossa Huaweissa. Älytöntä. Saat kuitenkin laitteille laitettua yleensä oman IP:n laitteen puolelta tarvittaessa.
    JJJ
  • No on erikoista. Kiitos vinkistä, tarvii priorisoida rajattuja paikkoja siis sen mukaan missä laitteissa kiinteä IP asetettavissa itse laitteen puolella (helpoiten).

Toinen kätevä ominaisuus tuossa on että sidontaluettelossa kaikkien laitteiden nimet muuttuu nolliks eikä laitteen tunnistus jälkikäteen oo ihan niin helppoo kun vois
    Manu