Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

B715s-23c vs. B715-32c

Mitä eroa on otsikon mukaisilla kotimokkuloilla?

Kommentit

  • Hei Jari!

    Mokkuloiden nimen perässä olevat numero-kirjain-yhdistelmät ovat vain eri valmistuseriä, toiminnoiltaan laitteet ovat samoja mutta komponenteissa voi olla vain jotain eroja.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • B715s-23c vs. B715-32c
    VANHEMPI        UUDEMPI
    Tuomas Raatikainen
  • Komponenttieroista huolimatta täysin samat ominaisuudet? Softat jne. Päivitystahti jatkossakin? Näinhän ei ole ollut Huaweilla aiemmin.
    JariR.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.