B715s-23c(huawei) kotimokkula sammuttaa itsensä 10-30 sekunnin välein

Viikon käytössä ollut ja aiemmin hyvin toiminut kotimokkula B715s-23c "buuttaa" nyt itsensä nopeimmillaan 10 sek välein, pari kertaa pysynyt yhteys päällä jopa minuutin tai pari. Sekä wifi että ethernet yhteys katkeaa, sillä laite tosiaan ilmeisimmin uudelleenkäynnistää itsensä jatkuvasti. Laite ei kuumene. Päivitin järjestelmän ohjeiden mukaisesti, palauttaa laitteen tehdasasetuksille yms. "ota virta pois ja laita takas päälle ja tarkists häiriökartta" neuvot mutta ongelma pysyy. Wifi ei myöskään yhdisty tietokoneeseen automaattisesti kun laite käynnistyy muutamien sekunttien välein, joten yhteys on täysin käyttökelvoton. Vien laitteen huomenna liikkeeseen, mutta aattelin kysyä jos jollain on insighttia tähän? Kiitti!

Kommentit

• Hei Iina! Olet tehnyt sen verran perusteellisen vianselvityksen jo ettei tuohon jää selitykseksi kuin ikävä maanantaikappale mokkulan osalta. Laitteen vaihto toimivaan onnistuu lähimmän DNA Kaupan kautta