Bluetooth - "Etsitään lisälaitteita..."

Tässä DNAn TV-hupalaatikossa ei toimi yhtään mikään!
Yli 300 euron bluetooth-vastamelukuulokkeet, Sonyn huippulaitteet ei kelpaa kaveriksi tälle.

"Etsitään lisälaitteita...
Varmista ennen Bluetooth-laitteiden laiteparin muodostusta, että laitteet ovat parin muodostustilassa"

Ettei sen selvemmin voisi sanoa, heh-heh. Ei tule mitään virheilmoitusta, ei mitään.. "Etsintä" jatkuu loputtomiin. Kuulokkeet kyllästyvät ennemmin ja kuuluu "Power off."

Ei auta, useamman kerran on "parittelua" yritetty, onnistumatta koskaan. Tarvisi varmaan ostaa jotku parinkympin kikkare-kuulokkeet jotka sitten tähän leluun saa paritettua.

Kommentit

• Samaa oon ihmetellyt. Mulla on Bose QuietComfort 35 vastamelukuulokkeet ja ei yhdisty. Jostain olin kyllä lukevinani että tuohon ei voi liittää kaiuttimia bluetoothilla ja koskee näemmä myös kuulokkeita. Ja jos se yhdistäminen joskus tulevaisuudessa onnistuukin niin todennäköisesti sitten on se viive kuvan ja äänen suhteen ellei kuulokkeissa ole low latencya, hyvin harvoissa kuulokkeissa se on.
  • Mulla kans Sonyn huippuluurit, WH-1000XM2. Ei löydä TV-hubi.. Ainoa vehje jonka kanssa on ongelma kuulokkeiden kanssa.

Onneksi TV, LG löytää kuulokkeet joten ei niin iso ongelma. Tuntuu vain oudolta tämä että luvatut ominaisuudet eivät vain toimi eikä niille osata mitään tehdä. Niin ja se oudoksuttaa että mitään hyvitystä ei heru toimimattomista ominaisuuksista.
  • Joo ei varmaan toimi, kun tukea ei ole, eikä muuten ole edes luvattu. Joku on jollain donglella/välilaitteella saanut skulaamaan. Bluetoothin maailma on muutenkin mystinen.
  • @paolo

"Joo ei varmaan toimi, kun tukea ei ole, eikä muuten ole edes luvattu. Joku on jollain donglella/välilaitteella saanut skulaamaan. Bluetoothin maailma on muutenkin mystinen."

Luvattu kyllä on , mutta on eri asia toimiiko. No ainahan voi väittää , että lupaus ei koske kuulokkeita , kun ei ole eritelty sen kummemmin.

https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi​​​
  • Jos nyt oikein tarkkaan lukee, niin tuolla linkissä on:

Voiko ulkoiset kaiuttimet yhdistää Bluetoothilla Hubiin?
    Tällä hetkellä bluetooth-kaiuttimet eivät toimi DNA TV-hubin kanssa.

Kuulokkeet ovat kaiuttimet. MOT.

• No olipas piilotettu aika tehokkaasti. Ominaisuussivulla se yhteensopivuus pitäisi olla eikä jossain UKK:ssa.
  • Siinä olet täysin oikeassa ja Bluetoothin pitäisi toimia kaikilla laitteilla vuonna 2018. Nythän sillä ei ole Hubissa mitään käyttö', varsin kun näppäimistöllä ei tee yhtään mitään (esim. haut ovat luokattomat) eikä niistä yhteensopivista näppiksistäkään taida tietää kukaan mitään.
  • Onneksi on uudehko TV johon saa kaikki laitteet "kiinni" langattomastikin, niin kuulokkeet kuin kännykät. TV:ssä toimivat Dolbyäänetkin.

Ei voi käsittää kuinka DNA kehtaa väittää laitettaan, TV-hupiaan, toimivaksi. Ei tästä pidä maksaa täyttä hintaa, täysimääräinen petos tämä on. DNA kieroilee ja ketkuilee tapansa mukaan!