Bluetooth-kuulokkeet -yhdistäminen hubiin

Miten yhdistän bluetooth-kuulokkeeni (Sony) hubiin?
Sinikka G Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hubissa ei toimi bluetooth kuulokkeet
    JV
  • BT-kuulokkeet toimii Hubissa, ja itsekin käytän BT-kuulokkeita sekä BT-soundbaria Hubin kanssa. BT ei kuitenkaan toimi livelähetyksissä jotka käyttävät Hubin virittimiä (antenni sekä kaapeli)!!! IPTV kanavilta, verkkotallenteista, suoratoistopalveluista ja muista apeista ääni tulee kyllä BTn kautta.
    Kummola
  • Kyllä toimii BT-kuulokkeet Hubilta livelähetyksissä myös minulla. Mutta onko bt-kuuntelun lopettamiseen muuta keinoa kuin purkaa pariliitos.
    Pertti O
  • Mulla ainakaan ei kaapelilähetysten osalta toimi. Sovellusten osaltakin vaihtelevasti.
    Jussi