Bluetooth-kuulokkeet -yhdistäminen hubiin

Miten yhdistän bluetooth-kuulokkeeni (Sony) hubiin?

Kommentit

• Hubissa ei toimi bluetooth kuulokkeet
  • BT-kuulokkeet toimii Hubissa, ja itsekin käytän BT-kuulokkeita sekä BT-soundbaria Hubin kanssa. BT ei kuitenkaan toimi livelähetyksissä jotka käyttävät Hubin virittimiä (antenni sekä kaapeli)!!! IPTV kanavilta, verkkotallenteista, suoratoistopalveluista ja muista apeista ääni tulee kyllä BTn kautta.
  • Kyllä toimii BT-kuulokkeet Hubilta livelähetyksissä myös minulla. Mutta onko bt-kuuntelun lopettamiseen muuta keinoa kuin purkaa pariliitos.
  • Mulla ainakaan ei kaapelilähetysten osalta toimi. Sovellusten osaltakin vaihtelevasti.
  • Aika huumoriporukkaa dna:lla kun kehtaavat tälläistä myydä. Aivan käsittämätön boksi. Äänet tulee blutoothilla apeista, mutta ei antennilähetyksistä, eikä kanavaa pysty aina vaihtamaan iptv:lle. Nyt pitää vaan odotella sopparit loppuun ja lopettaa kaikki dna liittymät.
  • Minulla on Sonyn bluetooth -huippukuulokkeet (WH-1000XM4) sekä DNA hubi vs. 2. Saan laitteet paritettua mutta ääni ei jostain syystä kantaudu kuulokkeisiin, kun katson esim YLE 1:stä. Minulla on DNA-kaapeli TV.
    Kaikki toimii ok esim. iPhonen kanssa mutta ei hubin kanssa.
    Osaatteko sanoa miksi?
    seppo
  • Sain lopulta Bluetooth-kuulokkeista äänen kuulumaan kun laitoin DNA- hubin IPTV:lle
    seppo
    seppo