Bookbeat

Mistä omapalvelussa löydän bookbeatin alennuskoodin. Olen etsinyt kohta tunnin.
Merja Hepolampi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi Merja! Bookbeat -koodi näkyy Oma DNA -sovelluksessa heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Voit ladata sovelluksen iPhonelle App Storesta bit.ly/omadna1 tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta bit.ly/omadna2
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sama kysymys. Edellinen vastaus ei auttanut löytämään mistään koodia. Oletko varma että se on ensimmäisellä sivulla tai yleensä millään sivulla? Olen käynyt kaiken loogisesti ajateltavissa olevan katsomassa, mutta ei vain osu silmään. Vai onko näköni niin heikko?
    Pena
  • Poikani viisaana sanoi, että pitää ladata ensin Dna-sovellus mobiilille. Sieltä se koodi löytyi.  Sitten luotiin bookbeat tunnus ja vielä ladattiin erikseen bookbeat-sovellus.
    Toivottavasti auttoi.
    Merja
  • Kiitos. Yritän huomenna jos tuo toimisi.
    Pena
  • Koodi löytyy tosiaan Oma DNA -sovelluksesta, eli tuo sovellus tulee ladata puhelimeen ja kirjautua sillä sisään.
    Jos koodia ei näy etusivulla, ei siihen ole oikeutettu.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei dna:n Ida.   Kaikki meni siihen asti hyvin mutta kun kysyttiin luottokorttitietoja niin niitäpä en sitten voikaan antaa kun en sellaista periaatteessa omista. Kun kuitenkin tuonne asti pääsin niin ei kai sinne nyt sitten jäänyt sellaista tietoa jonka perusteella minulta krävätään kuuden viikon kuluttua laskua vaikka en mitään ole saanutkaan kuultavaksi? Harmittaa taas kerran hyödyntämättä jäänyt etu kun ei ole vaihtoehtoja tällaiselle luottokortilla elämisen vastustajalle.
    Pena
  • Nyt ilmeisesti on Bookbeatin päässä vaadituista maksutiedoista kyse? Siihen kelpaa siis ihan normaalin pankkikortin tiedot, ei tarvitse olla luottokortti.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Pääsin ksiis siihen asti että olin luonut Book beatin itselleni ja sitten tuli vaihe kaksi. Siinä on vaihtoehtona vain Visa ele¨ktron, Visa ja mastercard   ei esimerkiksi oman pankkini Visa debit-kortti, S-pankki kyseessä.
    Pena
  • Voit myös S-pankin Visa -korttisi tiedot syöttää tuohon kohtaan, missä korttitietoja pyydetään.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Edellinen kysymys selvisi. Näköjään kohdan kuvista päätellen myös tavallinen kortti käy. Yleensä ei käy. Kiitos. Sain siis auki.
    Pena
  • Minkä takia tieto ei voi löytyä täältä, ettei tartte sovelluksia ladata. Minäkin etin vaikka kuinka kauan. Tälläisiin etuihin olisi hyvä olla jo sähköpostissa tieto mistä sen löytää!! Vinkki seuraavaan etuun 😊
    Johanna Vironen
  • Samaa mieltä siitä, että tieto olisi hyvä löytyä aina heti ensimmäisestä lähteestä niin että osaisi toimia oikein. Muuten dna:lle kiitos erittäin kivasta edusta ja juuri oikeaan aikaan. Iso kiitos!
    Pena
  • Miksi en pääse dna apin kirjautumisesta läpi. Puhelin honor 10. Käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein kun pääsen verkkopalvelusta sisälle.
    Matti Gröhn
  • Hei Matti!

Saatko mahdollisesti jonkin virheilmoituksen kun yrität kirjautua sisään?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Saan virheilmoituksen väärä käyttäjänimi tai salasana tarkista jos koita uudestaan.
    Matti Gröhn
  • En löydä koodia kännykän Oma DNA - sivulta. Voiko asiaan vaikuttaa sen, että olen talvella käyttänyt Hesarin BookBeat-ilmaistarjousta vai mistä on kyse?
    Maarit Nieminen
  • Sivun alareunassa on Olen unohtanut salasanani -kohta jonka kautta saat kertakäyttöisen salasanan kirjautumista varten.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Sama tilanne kuin kysyjällä edellä. Koodia ei löydy. Aiemmin olen käyttänyt HS:n lahjakoodin.
    Marita
  • DNA lähetti minulle sähköpostin, jossa kertoi antavansa lahjaksi maksuttoman jakson Bookbeatissa. Etuus koskisi sekä uusia että vanhoja Bookbeatin asiakkaita. Etu on käytettävissä viimeistään tänään. Näin ollen edelleenkin odotan tässä vastausta, mistä tuo etuutta lunastettaessa tarvitsemani koodi löytyy, kun se ei löydy DNA-sovelluksesta.
    Marita
  • Samaa Bookbeat-koodia olen etsinyt sillä s-postissa kerrotaan, että etu koskee sekä vanhoja että uusia käyttäjiä eli pitäisihän Omadna:ssa olla jotain tietoa tästä???

Tiina
  • OmaDNA:ssa ei ole tietoa koodista. Siellä on vain 5 euron etuseteli DNA:n nettikauppaan.

Marita
  • Olen vaihtanut salasanan ja sekään ei kelpaa.
    Matti Gröhn
  • Hain salasanan uudestaan sain linkin sähköpostiin klikkasin siitä ja tuli seuraava virheilmoitus että linkki ei ole oikea tarkista linkki.
    Matti Gröhn
  • Sama tilanne Bookbeatin alennuskoodin suhteen ja odotan vastausta chatissa. Viimeksi kun kävin apissa kuukausi sitten koodi vielä löytyi, mutta tällöin minulla oli oma maksettu tilaus Bookbeatissa käytössä.

Skarpatkaa DNA :).
    JJ
  • Matti, otatko yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan selvittää tuota ongelmaa tarkemmin.

BookBeat -koodien suhteen mikäli olette saaneet sähköpostin jossa edusta kerrotaan eikä koodia löydy sovelluksen aloitusnäkymästä, niin laitatteko viestiä ongelmasta sovelluksen chatin kautta niin tutkitaan lisää, kiitos!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Olen laittanut OmaDna:n chatin kautta klo 10.50 tästä kysymyksen mutta vastausta ei ole vieläkään kuulunut.
    Tiina
  • Sama juttu täällä! Soitin asiakaspalveluun, jossa nosteltiin käsiä BookBeat edusta eikä ollut tietoa heillä. Nyt jonotan sitten chattiin.
    Mikael
  • Olen odottanut vastausta kysymykseeni yllä jo 5 tuntia!!!
    Maarit Nieminen
  • Oma DNA -sovelluksen chatissa vastataan tällä hetkellä 4 h sitten lähetettyihin viesteihin. Toimitamme henkilökohtaisen etukoodin asiakaspalvelusta erikseen, kunhan vain saamme tästä pyynnön puhelimitse tai chatin kautta.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Toivottavasti luvattu henkilökohtainen etukoodi lähetetään asiakkaille ennen kuin koodin voimassaolo loppuu! Minäkin odottelen chatissa vastausta.

Tuula
  • Ei löydy Bookbeat koodia, vaikka kuinka Oma Dna:ta tonkii, vaikka sähköposti niin lupaakin.Kaikki app:t ladattu jne.
    Chat ei vastannut kyselyihin ja chat mennyt jo kiinni.
    Eli koodi jää saamatta?

Jarno Laakso
  • Sama juttu minulla. En löydä Bookbeat koodia mistään, vaikka piti olla vielä tänään käytettävissä! Saisko koodin vielä huomenna, kun tässä näkyy olevan aika monta ihmistä joilla sama ongelma..?

Juho
  • Sama homma minullakin: ei näy Bookbeat-koodia Oma DNA:ssa, vaikka piti olla käytettävissä vielä tänään.

Ville M.
  • Laitattehan meille sovelluksen chatin kautta puuttuvasta koodista viestiä niin saadaan asia hoidettua kuntoon sitä kautta, kiitos!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei. Sovelluksen asiakaspalvelija vastasi minulle, että "etu on voimassa 30.4. asti" tarkoittikin sitä, että etua ei voi enää käyttää 30.4.! Onko tämä oikeasti näin? Kyllä asia pitäisi ilmaista asiakkaille selkeämmin, jotta väärinymmärryksiltä vältytään. Tämä asti-sanan tulkinta on nyt DNA:lla vähän erilainen kuin minulla (ja tämän viestiketjun mukaan myös useilla muilla asiakkailla!). Tässä tuki-forumilla palveluneuvojat ovat mielestäni vastailleet vielä 30.4. vähän siihen tyyliin, että koodin kyllä pitäisi olla vielä käytössä, ja lupailleet selvittää puuttuvien koodien sijaintia. Toivottavasti asia selviää!
    Tuula
  • Vastaukset erilaisia jokaiselle?
    Missään ei mainintaa, että pitää koodi noutaa 29.4 mennessä.
    Jarno L
  • Minulle taas ilmoitettiin 30.4 että kyseessä oli vikatilanne, jonka vuoksi koodi oli poistunut ennen aikojaan. Lähettivät koodin tekstarilla.
    Mara
  • 30.4 taisi olla niin pitkät vastustajat, että moni jäi ilman koodia. Torstaisiin chat viesteihin vastattiin tänään klo 12, joten koodia ei enää saa/ voi käyttää.
    Jarno L
  • Mullekin sanottiin kyllä ensin että asia ratkeaa vasta maanantaina. Jos ja kun virhe on DNA:n, koodi pitää lähettää vielä näin jälkikäteen.
    Mara
  • Kuittaako DNA asian vain pahoittelulla? Onko iso vaiva/kustannus lähettää koodi niille, joilta se jäi epäselvyyden vuoksi saamatta?
    Tom

• Näin kuitattiin koko homma.
    Jarno L
  • Pahoittelut, mikäli chatin kautta on annettu virheellistä tietoa koodin saamisesta ja voimassaolosta. Jos koodia ei ole vielä käytetty, tulee tämä uudelleen sovellukseen näkyviin lähipäivinä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Onko vielä mitään tarkempaa tietoa milloin koodin pitäisi näkyä sovelluksessa? Puhutaanko vielä kuinka monesta päivästä?
    Tom
  • Tänään näkyi, ainakin minun sovelluksessa.
    Jarno L
  • Koodia ei ole vielä näkynyt enkä sitä tosiaan ehtinyt käyttämään. Ottaisitteko asiaan kantaa mahdollisimman pian, kiitos.
    Tom
  • Bookbeat-koodi ei toimi, vaikka löytyy Oma DNA:sta.

Jaakko Kesälä
  • Moi Jaakko,

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin katsotaan asiaa tarkemmin, kiitos.