Bookbeat

Mistä omapalvelussa löydän bookbeatin alennuskoodin. Olen etsinyt kohta tunnin.
Merja Hepolampi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi Merja! Bookbeat -koodi näkyy Oma DNA -sovelluksessa heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Voit ladata sovelluksen iPhonelle App Storesta bit.ly/omadna1 tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta bit.ly/omadna2
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Sama kysymys. Edellinen vastaus ei auttanut löytämään mistään koodia. Oletko varma että se on ensimmäisellä sivulla tai yleensä millään sivulla? Olen käynyt kaiken loogisesti ajateltavissa olevan katsomassa, mutta ei vain osu silmään. Vai onko näköni niin heikko?
    Pena
  • Poikani viisaana sanoi, että pitää ladata ensin Dna-sovellus mobiilille. Sieltä se koodi löytyi.  Sitten luotiin bookbeat tunnus ja vielä ladattiin erikseen bookbeat-sovellus.
    Toivottavasti auttoi.
    Merja
  • Kiitos. Yritän huomenna jos tuo toimisi.
    Pena
  • Koodi löytyy tosiaan Oma DNA -sovelluksesta, eli tuo sovellus tulee ladata puhelimeen ja kirjautua sillä sisään.
    Jos koodia ei näy etusivulla, ei siihen ole oikeutettu.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei dna:n Ida.   Kaikki meni siihen asti hyvin mutta kun kysyttiin luottokorttitietoja niin niitäpä en sitten voikaan antaa kun en sellaista periaatteessa omista. Kun kuitenkin tuonne asti pääsin niin ei kai sinne nyt sitten jäänyt sellaista tietoa jonka perusteella minulta krävätään kuuden viikon kuluttua laskua vaikka en mitään ole saanutkaan kuultavaksi? Harmittaa taas kerran hyödyntämättä jäänyt etu kun ei ole vaihtoehtoja tällaiselle luottokortilla elämisen vastustajalle.
    Pena
  • Nyt ilmeisesti on Bookbeatin päässä vaadituista maksutiedoista kyse? Siihen kelpaa siis ihan normaalin pankkikortin tiedot, ei tarvitse olla luottokortti.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Pääsin ksiis siihen asti että olin luonut Book beatin itselleni ja sitten tuli vaihe kaksi. Siinä on vaihtoehtona vain Visa ele¨ktron, Visa ja mastercard   ei esimerkiksi oman pankkini Visa debit-kortti, S-pankki kyseessä.
    Pena
  • Voit myös S-pankin Visa -korttisi tiedot syöttää tuohon kohtaan, missä korttitietoja pyydetään.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Edellinen kysymys selvisi. Näköjään kohdan kuvista päätellen myös tavallinen kortti käy. Yleensä ei käy. Kiitos. Sain siis auki.
    Pena