BT-kuulokkeet ja Dna-hubi

Missä vika kun BT-kuulokkeet ei toimi eli kuulokkeista ei tule ääntä vaikka Hubin mukaan ao. BT-laite on yhdistetty? Kokeiltu useilla eri kuulokkeilla, sama tilanne eli kytkeytyy mutta ei ääntä.
Timo Kotkavuori Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hubissa ei toimi bt, se ominaisuus listattuna asetuksiin asiakkaan huijaamiseksi.
    Pete Q
  • Mulla toimii Hubin kanssa kyllä BT-luurit, mutta vain esim. verkkotallenteita tai jotain Youtubea katsellessa. Suorissa tv-lähetyksissä tai kovotallenteissa ei pelitä ollenkaan. Lienee joku hieno hubin "ominaisuus".
    Kummola
  • Ei meillä ole toiminut koskaan yksikään, 3 eri kuuloketta, kaikki eri merkkiä
    Pete Q
  • Testasin äsken Sonyn HT-CT180 soundbaria ja se toimii myös hubin kanssa kuten edellä kuvailin. Jännää.
    Kummola
  • Kiitos Kummola vinkistä. Testasin äsken ja BT-kuulokkeet toistavat verkkotallenteet, Areena, MTV, Ruutu, dPlay ohjelmat, jopa Areenan kautta suorat lähetykset (Yle1, Yle2, Areena) vaan ei DNA-tv lähetyksiä!!! Puuttuuko DNA:ssa ohjelmistosta ohjelmarivi vai peräti bugi?
    Timo Kotkavuori
  • Näemmä dna-tv:n osalta IPTV-kanavista kyllä tulee äänet, joten jotain hubin vammaisuuksia tuo on ettei virittimen kanavista tule ääni bt:n kautta.
    Kummola