Burrel S12 HD+SMS II ja DNA super prepaid

Kuvien lähetys onnistuu MMS:nä mutta ei datana. Missä asetuksissa voisi olla korjattavaa?

Kommentit

• Asetukset(https://setup.burrelhunting.com/wireless_setting.php) :
    Jos on tuosta Send Via:sta valittuna MMS, homma toimii, jos tuo Internet kuten kuvassa, laite väittää lähettäneensä, mutta mitään ei sähköpostiin tule.

Operator parameters->parameter

Send to->Email->Email setting

• Oletko ottanut käyttöön gmailissa asetuksen joka sallii ”vähemmän turvallisten” sovellusten sähköpostin? https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=en
  • Kokeilin nyt, ei auttanut.
  • Omassa Burrelissani auttoi, kun resetoin tehdasasetukset ja syötin kaikki arvot uudestaan. Teki ihan samaa gmailin kanssa, eli ei lähettänyt sähköpostia. Vasta resetointi kameralle ja kaiken tekeminen uudestaan auttoi.
  • No nyt! Kiitokset, kimppikoo, homma rupesi pelaamaan. Huvittavinta tuossa on, että tuo resetointi/formatointi on monissa vehkeissä ihan normi toimenpide, mikä jäi nyt välistä. Formatoin kyllä käyttämättömän muistikortin ennen ensimmästäkään toimenpidettä , mutta en itse kameraa.
  • Itsekin kovasti ihmettelin, miten suoraan paketista avattu kamera voi tarvita resetoinnin, mutta näin se vaan burrelin kanssa näyttää olevan. Kuinkahan moni mahtaa saman ongelman kanssa tapella 😀
  • Toivottvasti ei jatkossa kovin monelle, tein itselleni sopivan rautalankaversion ohjeesta. Jospa siitä olisi jollekin iloa. https://olutkori.wordpress.com/2018/08/12/burrel-s12-hdsms-ii-s12/
  • Miten tuo kameran tehdasasetuksille palauttaminen onnistuu?
  • Tuolta löytty ohje, jossain puolivälissä maininta "päivitä asetukset" ja siellä onnistuu. https://medianautti.fi/blogi/?p=253#more-253
  • Vika kaikkeen on todennäköisesti gmailissa. Herjaa kameran epäluotettavaksi vaikka asetuksista tämä on ohitettu, nyt pitäisi ostaa joku ihmeen lisäpalvelu 5€/KK, että saan vanhat kamerat ja myös tuon vuoden vanhan kameran toimimaan. Elämä maistuu rahastukselta.

• Joo,kyllä tämä on suorastaan kusetusta. Kukaan,missään ei kerro,että täytyy näihin riistakameroihin ostaa tuollaisia lisäkustannuksia tuovia palveluja. Dna:llakin lykätiin vaivihkaan joku koodilappu,laitenetin sim-kortin mukaan,millä asennus onnistuu jouhevasti. Menin lankaan,kunnes tuli seseramilta(ilmeisesti pitäisi olla sensegram)kuitti josta ymmärsin,että olin tehnyt sopimuksen,joka on 3kk vapaa ja sen jälkeen 4,90€/kk sekä; hinta nousee kuvien lukumäärän mukaan. Se sama maksun suoritevelvollisuus oli pienellä kylläkin siinä koodilapussa,sekä Burrelin käsikirjassa. DNA:n markkinonnin perusteella sain käsityksen,että riistakamera toimii pelkällä laitenetti kk-maksulla(0,90€/kk)koska olen niin monella nettisopimuksella sitoutunut DNA:han. Yritän nyt saada tuon riistakamerani toimimaan ilman laitenettiä. En ole vielä onnistunut.
  • Älyn jättiläisiä täällä taas vauhdissa. Riistakameran kun riistakameran saa kyllä toimimaan pelkällä laitenetillä ja gmaililla. (0,90€), mutta ei täällä väellä riitä aivot edes kenkien sitomiseen?

Jos on niin kujalla että tietämättään tilaa Sensegrammin eikä Gmailin asetuksia osaa säätää, niin olisko aika viedä se kamera liikkeeseen ja maksaa asennuksesta?
  • ebinwrz
    Kameran asetuksia vaihdettiin moneen kertaan, päivitykset ajettiin, Gmailin säädöt tehtiin. Ei tulosta... Osta itse tarralenkkarit, tervetuloa sinä ylimielinen laittamaan minun laitteet kuntoon!
  • Joopa,joo. Kyllä se vaan harhauttava markkinointi aiheuttaa turhia asennusvirheitä ja harmaita hiuksia tällaiselle uusavuttomalle kohta 70v.täyttävälle.Olisi laitenettimyyjä voinut ohjeistaa sensegramin asennuskoodin käytön seuraamuksista. Sinä ebinwrz ylimielinen kaiken tietävä onneksi olkoon ettei sinulle satu koskaan harhauttavaa markkinontia.
  • Mistähän alkaisi hakea vikaa kun kamera lähettää kuvia melkein puolen vuorokauden viiveellä?
    Antti