C more sovellukseen kirjautuminen dna tunnuksilla

C more saitille ja android puhelinsoftaan pystyy kirjautumaan dna tunnuksilla suoraan, mutta smart tv softassa ei ilmeisesti tämmöistä mahdollisuutta ole?
Onko ainut vaihtoehto selata c-moren ohjelmakirjastoa joku helvetin digiboksi (kamoon 2019???) tai castata puhelimelta?
jorpakko Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Eri älytelevisioille ei ikävä kyllä ole erillistä DNA TV -sovellusta saatavilla. DNA TV -asiakkaat voivat käyttää C Moren omaa sovellusta puhelimella, tabletilla, selaimella osoitteessa cmore.fi tai DNA TV-hubilla
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Joo eikä tuo puhelimen näytöltä peilaaminenkaan onnistu ku tottakai se on pitänyt estää.
    T. Nykyinen cmore asiakas, entinen dna asiakas.

Pitääpä vilkasta millaisia liittymiä Elisalta löytyy.
    jorpakko
  • En tiedä millä yrität "peilata", mutta chromecastilla toimii ainakin yleensä hyvin Cmore ja omastamielestä puhelimella appien selaaminen on satakertaa helpompaa ja nopeampaa kun kaukosäätimellä telkassa...
    JJJN
  • Puhelimella. Älypuhelin + älytv ei ole koskaan tarvinnut chromecastia puhelimen screen mirroringia varten, wifi riittää. Mutta kuten huomattu on tämäkin ominaisuus pitänyt ahneuksissaan blockia.
    jorpakko
  • Ei tuossa kokonäytön peilauksessa (screen mirroring, miracast, Wireless Display ym)  ole mitään järkeä, ainakin se on järkyttävä käyttää, kun varaa puhelimenkin kokoajaksi ja käyttää siitä akun kun vaatii siltä videon pyörityksen.

ÄlyTV on kanssa sellainen huijaus, että 3 vuotta vanhassa ei enää sovellukset toimi tai niitä ei päivitetä. Kaikkia Suoratoisto sovelluksia ei kuitenkaan ole vissiin millekkään TV:lle.
    JJJN
  • Ainut hyvä castaus nykysellään on Google Cast. Casting ei varaa puhelinta, akunkäyttö kasvaa murto-osan, kuvanlaatu on priimaa ja Guest-ominaisuus mahdollistaa helpon castauslaitteen vaihdon. Lisäksi chromecast ei kyllä ole hinnalla pilattu.
    Ebinwrz