C Moreen kirjautuminen smart tv

Miten Samsung smart tvssä pystyy kirjautumaan C Moreen operaattoritunnuksilla? Minulla C More total paketti mutta smart tv ssä ei ole katselulupaa moneen paikkaan, kun en tiedä miten tv :n kohdalla kirjaudutaan operaattoritunnuksilla? Valitettavasti luin jo, että ei ilmeisesti mitenkään mutta kysyn silti.
Virpi sirola Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei onnistu tosiaan mitenkään.

Kirjautuminen tapahtuu DNA TV sovelluksen kautta ja laitteelle pitää olla tuo sovellus, että onnistuisi kirjautuminen ja esim. älyTV:ille tätä ei ole...
    JJJ
  • Tällä hetkellä ainakaan Applen laitteilla ei edes DNA TV -sovelluksen kautta koko kirjautuminen toimi, hienon päivityksen laittoivat menemään.
    J
  • Hei J!

Mikä käyttöjärjestelmä- ja sovelluksen versio sinulla on käytössä?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Vikapalvelusta äsken kerrottiin, että ongelma on tiedossa ja korjauksen alla.
    J