C-ohjelmakirjasto

Yritin katsoa tuntematonta sotilasta. Virheviesti:3-5........….
Anssi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Katsoin hetken TV-hubista samaa elokuvaa pettyneenä. Kuva ei edes muistuta elokuvaa kun tökkien etenee - järkyttävä kuvanlaatu.

Siirryin käyttämään kännykän DNA-TV sovellusta ja elokuvan castasin Chromecastille, jovain alkoi elokuva toistua kuten pitikin.

TV-hubi pettää aina.
    ihmettä jo vuosi odoteltu
  • Eikä puhettakaan Dolby/monikanvaäänistä!!
    A-P
  • Ei niitä DD-ääniä ole Cmoren kirjastossa.

Itsehän tallennan kovolle Cmore First HD antennikavalta elokuvat DD-äänillä. Mitää järkeä tuossa ettei saa ohjelmakirjastoon niitä. Ei toki ole DNA:n vika, mutta valitetaan nyt valittamisen ilosta 😀
    JJJN
  • Hei Anssi!

Mitään yleistä vikaa ei ohjelmakirjastojen kanssa ole tiedossa. Vian suhteen kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme jossa tuota päästään tutkimaan tarkemmin.