Chat

Onko tosi, ettei dna:lla ole suoraa chat-yhteyttä verkossa? Vai enkö vain osannut etsiä oikeista paikoista.

Kommentit

• Hei Niko!

Chat-painike on saatavilla sivustolla silloin kun vapaita palveluneuvojia on paikalla. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi chatin kautta Oma DNA -sovelluksessa. Voit jättää viestin sovelluksen kautta ja vastaamme takaisin mahdollisimman pian.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • HEI!MULLA OLI HELMIKUUN LASKUSSA LASKUNNUMERO xxxxxxx LISÄTTY VIIVÄSTYMISMAKSU 5 EUROA VAIKA OLEN MAKSANUT TAMMIKUUN LASKUN EIKÄ VOI VIELÄ TULLA HELMIKUUN LASKUUN VIIVÄSTYMISLASKUA KUN ON 5.2.2020 LASKUN MAKSU EN OLE SITÄ VIELÄ MAKSANUT KUN SE ON VÄÄRIN.
    urpo pouttu
  • Hei Urpo,

Olethan laskutusasioissa yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan tilannetta tarkemmin, kiitos.
    Tämä on julkinen keskustelufoorumi, tätä kautta emme selvitä asiakkuuksiin liittyviä asioita.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei, olen saanut jatkuvasti laskun sekä paperisena että E-laskuna.
    Täytyykö minun yrittää jahdata DNA-n tuki-ihmisiä, jotka kaikki ovat aina kun yritän tavoittaa - varattuina (tai sitten kuunnella karmeaa rätisevää "musiikkia).
    Olkaa kilttejä ja auttakaa eläkeläisemäntää ja lopettakaa paperilaskujen lähettäminen ja paperilaskuveloitus.
    terveisin
    anita
    Anita
  • Hei Anita!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Mikäli osa palveluistasi on vielä paperilaskulla niin e-laskusopimuksen tekeminen onnistuu omassa verkkopankissasi. DNA Oyj ja DNA Welhon laskuille pitää tilata erikseen omat e-laskusopimukset. Tarkemmat ohjeet täällä: www.dna.fi/elasku
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mistä voi ladata dna prepaid appsin?? Google Playssä ei enää ole.
    Pete
  • Pete jos sulla on vanhempi kuin Android 6, tuo ei toimi ja siksi ei löydy, muuten pitäisi löytyä kyllä:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.dnaprepaid
    JJJ
  • Eikö ole tulossakaan appsia vanhempiin laitteisiin sopivaa?
    Pete
  • Eikö pidä paikkaansa se, kun myyjä sanoo hoitavansa asiat edelliseen operaattoriin. Nyt maksan kahdelle operaattorille sitten.
    Riitta Ilomäki
  • Kysymys edellä

Riitta Ilomäki
  • Kummaltakohan operaattorilta kannattaa lähteä pois vai siirtyä kolmannelle?

Riitta Ilomäki
  • Hei Riitta!

Oliko kyse siis numeronsiirrosta toiselle operaattorille? Vanha liittymäsi edellisellä operaattorilla päättyy kyllä automaattisesti kun numero on siirtynyt uudelle operaattorille. Poikkeuksena tilanne jos on kyse määräaikaisesta liittymästä niin tällöin vanhalle liittymälle otetaan uusi numero käyttöön ja se jää voimaan vanhalle operaattorille.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Terve

Minulla loppunut /loppuu matkanettien 2kpl määräaikaisuus 15.4?? Numeron yyy xxx zz30 tarjous on loppunut. Mitä teillä on tarjota tilalle? Netissä olevat tarjoukset jos oikein tulkitsen niitä ovat pariaa kilpailijaa huonommat.

Voitte olla myös suoraan spostiini yhteydessä.
    Seppo Kantonen
  • Emme tämän keskustelupalstan kautta voi hoitaa liittymäasioita. Jos et tahdo soittaa asiakaspalveluumme 044 144 044 (ma-pe 8-18, la 9-16.30) tai Myyntipalveluumme 0800 550 044 (ma-pe 9-20, la 10-16), voit myös lähettää viestin Oma DNA -sovelluksella. Sovelluksen kautta viestiisi vastataan mahdollisimman pian.

Voit ladata sovelluksen iPhonelle App Storesta bit.ly/omadna1 tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta bit.ly/omadna2
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Onko Whatsapp puhelut ilmaisia?
    Linnea
  • Whatsappin kautta soitot menevät netin kautta, eli ei tule lisämaksua.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei. Ostin tänään dna super prepaid 4g liittymän, mutta kun yritän soittaa sillä johonkin nimeroon, tulee ilmoitus, soitto valitsemaasi numeroon on estetty. Prepaid numeroon kyllä voi soittaa, mutta ei toisinpäin. Mistä johtuu ja mitä pitää tehdä?
    Ko
  • Käykää hakemassa elisalta oikea puhelinliittymä, kustantaa noin 20e/kk.
    MYÖS LUOTTOTIEDOTTOMAT SAA ostettua liittymän, mutta heillä on palvelunumero esto automaattisesti päällä, ellei maksa 100euron vakuusmaksua.
    ( esim kela/työkkärin numerot on sallittuja )
    Ite värkkäsin prepaidien kans pari vuotta, mutta kyllä helpotti kun on rajattomat puhelut&viestit sekä hyvä nettiyhteys eikä tarvi aina miettiä, että onko saldoa! 😀

Dna tarvii ehdottomasti samankaltaisen palvelun käyttöönsä, mikäli haluaa pitää asiakkaitansa saati saati uusia asiakkaita.. 😀
    Niko
  • Kortti on uusi ja on saldoa (täysi). Yritin soittaa tavallisiin numeroihin, mutta ei onnistu. Prepaid-liittymä tulee vanhan ihmisen varapuhelimeen. Puhelinta käytetään vain poikkeustilanteessa ja tästä varaliittymöstä ei ole halua maksaa kk-maksuja.
    Ko
  • Saisiko tähän kommenttia DNA:lta?
    Ko
  • Hubi antenni piti vaihtaa kaapeli tv kanavahaku, ohje dna tuki. Nyt kysyn, miten saan alueuutiset Lounais suomi näkymään?? Näkyy vaan uusimaa. T. Rolle
    Roland Zscharnack
  • Heippa, mikä neuvoksi kun sain koneelleni tedon Dna.lta että minut palkitaan tunnollisena prepidin käyttäjänä hienolla IPhone laitteella vastasin kysymyksiin ja annoin nimeni sekä yhteys tietoni pyydettyä 1euroa en voinut suorittaa koska ei ollut minulle sopivaa maksu vaihtoehtoja, kun itse hoidan raha-asiani netti pankissa sain kuitenkin kasityksen lahja olisi minulle tulossa en vaan tiedä miten ja mistä sen voin lunastaa toivonkin että otatte minuun yhteyttä puh.numeroni on 041******* Kiitos etu käteen
    Pirkko-Liisa Takanen
  • Hei Pirkko-Liisa!

Ethän jaa asiakas- tai liittymätietojasi tukisivustolle sillä kyseessä on julkinen keskustelupalsta, kiitos. Nyt on ollut kyseessä huijaviesti, näistä löytyy myös tiedote sivuiltamme https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=457&scrollTo=hc1WEqJjEkTA. Kannattaa siis toimia tiedotteen ohjeiden mukaan jos olet esim. luovuttanut tietojasi johonkin.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Pirkko-Liisa Takanen: Tämä on yleinen keskusteluryhmä, jonne ei pidä yhteystietoja antaa. Tuo ei ola DNA:n viesti. Olet joutunut huijarin kynsiin. Saa nähdä mihin tuo johtaa - tuskin kuitenkaan mitään hyvää on tulossa!

Rolle: Älä katso HD-kanavaa. SD-kanavilla on paikallisuutiset ja HD-kanavilla ehkä keäkuussa, kun YLE saa HD:n koko valtakuntaan tehtyä.

DNA: Muuttako DNA YLE:n lähetykset kaapeliverkossa niin, että ne vastaanotetaan eetteristä ja välitetään paikalliseen kaapeliverkkoon, jolloin kesäkuussa olisi alueuutiset katsottavissa kaapeliverkoissakin.
    PW
  • Olen tosi pahoillani tekemästäni tyhmyydestä toivon tosiaan että pääsen tällä kertaa pelkällä säikähdyksellä t.Pirkko Takanen
    Pirkko Takanen
  • Liittymäni tiedot ja onko toistaiseksi vai määräaikainen
    as nr.xxx
    Raimo Heinonen
  • Hei Raimo!

Tukisivusto on julkinen keskustelupalsta, joten tätä kautta emme voi esim. sopimusasioita tarkemmin selvittää. Voit tarkistaa sopimuksesi Minun palveluni https://minunpalveluni.dna.fi/kirjautuminen# kautta tai Oma DNA -sovelluksessa.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Terve, onko taloyhtiön kanssa tehdyt valokuitusopimukset normaalihintaisia, vai miten niiden tilaus kuuluu tehdä ?
    Porilainen Kuitu
  • Voit tarkistaa taloyhtiölaajakaistan saatavuuden ja sopimusten hinnat sivuillamme https://kauppa4.dna.fi/taloyhtiolaajakaista.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei, mulla alkaa netti 5.5 niin hintaan 9,90 ja siihen asti se on ollut 19,90€ kuinja toukokuusta laskutetaan?
    Anja Paviala
  • Hei, laskutus tapahtuu päiväkohtaisesti, eli jos muutos tapahtuu 5.5. niin 4 päivää menee vanhan hinnan mukaan laskettuna ja loppukuu uuden hinnan mukaan.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei!

Minulle tuli tänään koronatiedotusohjeet RUOTSIKSI. Miten saan DNA:n lähettämään minulle ohjeet SUOMEKSI? Kaikkiin puhelintietoihin olen antanut äidinkielekseni suomen.
    Petra
  • Hei Petra! Viesti tulee sillä kielellä, mikä asiakkuudellasi on valittuna mm. laskujen kieleksi. Tämä voidaan muuttaa kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme.

Näppärä tapa hoitaa tämä asia on lähettää pyyntö Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Sovelluksen saat ladattua iPhoneen AppStoresta ja Android -puhelimeen Play -kaupasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei!

Kiitos vastauksesta. Asiakaskieleni on kuitenkin ollut aina suomi, mm paperilaskut ovat vuosia tulleet suomen kielellä. Asiakaskieltäni ei siis tarvitse muuttaa suomeksi, kun se jo on suomi. Lisäksi 1. tekstiviesti,Uudenmaan saarrosta kertova viesti 3 pv sitten tuli suomeksi ok, mutta tämän päiväinen koronatiedotus kuitenkin ruotsiksi. Toivoisin että DNA nyt varmistaisi että kaikki tekstiviestit tulevat jatkossa suomeksi. Kiitos.

T. Petra
    Petra
  • Tämän keskustelupalstan kautta emme pääse käsiksi asiakkuuteesi, joten lähetäthän vaikkapa tuon Oma DNA -sovelluksen kautta viestin niin pääsemme tarkistamaan tilanteen.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei Petra!
    Kyseinen Helsingin kaupungin viesti tuli ainakin itselleni kolmena eri lähetyksenä ja kolmella eri kielellä. Luulisin, että pyrkivät tällä tavalla varmistamaan sen, että tieto tavoittaa varmasti kaikki. Ensin suomeksi, noin tunnin päästä englanniksi ja sitten tuosta vielä reilun tunnin päästä ruotsiksi.
    DNA Jukka palvelupäällikkö
  • Hei, pojan puhelin kyselee 6 numeroista PIN-koodia (PIN-koodi vaaditaan laitteen uudelleenkäynnistyksen jälkeen). Ilmoituksena lukee myös "Android järjestelmä - käyttäjän tiedot on lukittu". Mikä tämä 6 numeroinen koodi on? Pitääkö puhelin koittaa laittaa tehdasasetuksille?
    Tommi Väyrynen
  • Ilmeisesti puhelin pyytää itse asetettua näytön lukituksen pin-koodia. Jos puhelinta ei saa auki, suosittelen olemaan yhteydessä laitevalmistajan tukeen ja tiedustelemaan heiltä lisäneuvoa.