Chat

Onko tosi, ettei dna:lla ole suoraa chat-yhteyttä verkossa? Vai enkö vain osannut etsiä oikeista paikoista.

Kommentit

• Hei Niko!

Chat-painike on saatavilla sivustolla silloin kun vapaita palveluneuvojia on paikalla. Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi chatin kautta Oma DNA -sovelluksessa. Voit jättää viestin sovelluksen kautta ja vastaamme takaisin mahdollisimman pian.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • HEI!MULLA OLI HELMIKUUN LASKUSSA LASKUNNUMERO xxxxxxx LISÄTTY VIIVÄSTYMISMAKSU 5 EUROA VAIKA OLEN MAKSANUT TAMMIKUUN LASKUN EIKÄ VOI VIELÄ TULLA HELMIKUUN LASKUUN VIIVÄSTYMISLASKUA KUN ON 5.2.2020 LASKUN MAKSU EN OLE SITÄ VIELÄ MAKSANUT KUN SE ON VÄÄRIN.
    urpo pouttu
  • Hei Urpo,

Olethan laskutusasioissa yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan tilannetta tarkemmin, kiitos.
    Tämä on julkinen keskustelufoorumi, tätä kautta emme selvitä asiakkuuksiin liittyviä asioita.