Chromecast

Miksen sää chromecastin merkkiä DNA TV suoriin lähetyksiin?
Seppo Tuhkanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Muutko toimii Chromecastilla, muttei DNA TV:n suorat lähetykset? Onko koskaan toiminut?
    JJJ
  • Hei Seppo! Toimiiko Chromecast DNA TV:n muiden ominaisuuksien osalta, kuten verkkotallennuksilla?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Chromecast  toimii muilla sovelluksilla, kuten yle areena  ja Nettflix. DNA tv: n yritän  ottaa käyttöön  tänään.  Tuntuu aika hankalalta.

Seppo Tuhkanen
  • Onko dnatv applikaatio päivitetty uusimpaan versioon?
    Sami S
  • Niin toimiiko tuo Chromecast siis DNA TV:ssä myöskään esim. verkkotallennusten kanssa? Vai ovatko siis suorat lähetykset ainoa minkä kanssa Chromecast ei DNA TV:n kanssa toimi?