Chromecastin ja reitittimen yhteensopivuus

Hei, onko dna reititin F@ST 3686 V2 yhteensopiva Google Chromecastin kanssa? En saa laitteen määrittelyä läpi ja sovellus herjaa wifi-yhteyden ongelmista, vaikka puhelin ja Chromecast ovat samassa verkossa.
Annukka Öljymäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos ongelma vielä jatkuu, niin kytke reitittimen asetuksista 5 gigahertsin verkko kokonaan pois ja jätä jäljelle vain 2.4 gigahertsin verkko. Sitten tee Chromecastin asetukset ja kun Chromecast toimii, kytke 5 gigahertsin verkko takaisin päälle.
    Ile_