Chromecastin ja reitittimen yhteensopivuus

Hei, onko dna reititin F@ST 3686 V2 yhteensopiva Google Chromecastin kanssa? En saa laitteen määrittelyä läpi ja sovellus herjaa wifi-yhteyden ongelmista, vaikka puhelin ja Chromecast ovat samassa verkossa.
Annukka Öljymäki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos ongelma vielä jatkuu, niin kytke reitittimen asetuksista 5 gigahertsin verkko kokonaan pois ja jätä jäljelle vain 2.4 gigahertsin verkko. Sitten tee Chromecastin asetukset ja kun Chromecast toimii, kytke 5 gigahertsin verkko takaisin päälle.
    Ile_
  • Hei,

Minulla sama ongelma Chromecastin yhdistämisessä. Kokeilin sulkea 5g yhteyden pois, mutta edelleen Chromecast valittaa, että reitittimestä on kytkettävä tukiaseman eristys (AP isolation tai Client isolation) pois päältä. En kuitenkaan löydä tällaista asetusta ollenkaan. Reitittimeni on Huawei b715. Outoa tämä on sikäli, että ongelma on ilmaantunut vasta vähän aikaa sitten ja laitteet ovat ennen sitä toimineet vallan mainiosti keskenään. Osaisiko joku auttaa?
    Anna Alasuutari