CI+ kortin parittamista uuteen televisioon

Minulla on DNA C-more ja Viasat ostokanavat käytettävissä. Ostin uuden television ja joudun nyt vaihtamaan maksukortin digiboksista CI+ kortinlukijaan uudessa TVssä. Miten saan TVn tunnistamaan kortin?
Matti Uhari

Kommentit

• CI+-kortinlukija täytyy aina linkittää yhdessä TV-kortin kanssa. Linkittäminen vaatii kortinlukijasta löytyvän linkitysnumeron ilmoittamisen Minun palvelussani tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun. Lista Cable Ready HD- ja Antenna Ready HD -hyväksytyistä televisioista ja digibokseista.

https://kauppa.dna.fi/tuote/ci-kortinlukija/p/VKOR00101

Pasi
  • Jotkin uudet televisiot vaativat uuden kortinlukijan, jonka versionumero on 1.4.