Cirkus

Millä ohjelmapaikalla Cirkus on?

Kommentit

• Ohjelmapaikkaa ei ole.
    Kyseessä on ohjelmakirjasto. Lisätietoja tämän sivun alaosasta.
    https://kauppa4.dna.fi/cirkus​​​
  • Mistä cirkuksen pin-koodi kun laitoin sen mix-8 pakettiin? Edelliset kanavat meni jo.
    • Ohjelmakirjastojen käyttöönottoon ja vuokraamon elokuvien vuokraamista varten tarvitset Osto-PIN-koodin, olet saanut sen sähköpostiisi ja löydät sen myös Minun palvelustani.
  • Ei näy Cirkus firefoxilla eikä cromella
  • Ohjelmakirjastojen katseluun tarvitaan joko Wbox tai DNA Sovellutus kannettavassa laitteessa (olettaisin).
  • Voit katsoa Cirkus-ohjelmakirjastoa koneetietokoneella osoitteessa tv.dna.fi. Cirkus-ohjelmakirjasto on tuettu, kun käytät palvelua Chrome-selaimella. Ohjelmakirjaston käyttö ei ole tuettu muilla selaimilla. Huom. Ohjelmakirjastojen katselua varten selainversio opastaa asentamaan lisäosan selaimeen.
  • Cromella katson lisäosa laitettu msi-ohjelma asennettu mutta kelaa vain neliötä ja ilmoittaa sitten istunto vanhentunut
  • Ilmeisesti siinä on sama vika kuin Viasat ohjelmakirjastossa, jota sitäkään ei ole saatu 3 viikkoon korjattua - eikä korjausaikataulua anneta. Liekö tilauksia niin vähän, ettei edes vikailmoa ole tehty?

• Moi! Kyseinen virheilmoitus istunnon vanhenemisesta on korjattu C Moren ohjelmakirjaston osalta, ongelma on vielä Cirkus ja Viasat ohjelmakirjastolla sekä videovuokraamolla. Ongelma on alkanut sen jälkeen, kun Chrome on päivittynyt uusimpaan versioon 65 ja vikaa korjataan parhaillaan
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Toimiiko Circus Firefox ESR versiolla?
  • Nii-i joo-o. Pitäiskö jo vihdoinkin
    a) päivittää tai vaihtaa se DRM-liitännäinen - sitä on ehdotettu jo useasti aikapäiviä sitten
    ja/tai
    b) tehdä tuki myös muille selaimille, such as Safari yms. tjsp. etc. osv.

Käsittämätöntä ongelmahakuisuutta, samalla kun vika on aina muualla sekä vioista ei ole häiriötiedotetta (vaikka on luvattu) ja keskusteluketju mm. Viasatin ohjelmakirjaston viasta lakaistiin (eikun kuulema arkistoitiin), koska se ei ole kerännyt keskustelua tai ei ole yleinen ongelma.
  • Mulla on Wbox HD3 ja haluasin jotenkin katsoa cirkus-ohjelmakirjastoa. Yhteyden tila: OK joten kirjauduttu sisälle mutta ei kysy missään Osto-PIN-koodia?
  • Cirkus-ohjelmakirjasto toimii Wbox HD 2, Wbox HD 2s sekä Wbox HD 3 -digibokseilla ja vaatii vähintään ohjelmistoversion 4.6.2

Mikä ohjelmistoversio digiboksissasi on? Oman digiboksin ohjelmistoversion löydät digiboksin päävalikosta kohdasta "Asetukset" -> "Laitetiedot" -> "Ohjelmisto". Jos digiboksissa ei ole uusinta ohjelmistoversiota, voit tehdä päivityksen kytkemällä digiboksin ethernet –kaapelilla internetiin ja käynnistämällä laitteen uudelleen. Laite hakee uusimman version automaattisesti ja ilmoittaa siitä, ennen asennuksen alkua.

Päivityksen lopuksi on aina hyvä tehdä tehdasasetusten palautus. Tarkemmat ohjeet digiboksin käyttöohjeissa.

Mikäli digiboksi ei löydä uutta ohjelmistoa uudelleen käynnistyksen jälkeen, irroita antennikaapeli (ethernetkaapeli pitää olla kytkettynä), käynnistä laite uudellee ja odota kunnes TV-ruudulle ilmestyy uusi "ohjelmistopäivitys saatavilla". Valitse "päivitä nyt" ja laite aloittaa päivityksen.

Lisäohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/wbox-hd3#paivitykset
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • 5.2.4
  • Näkyykö tuolla ohjelmakirjasto kohdassa viasat ja C More paly ohjelmakirjastot, mutta ei Cirkusta?

(Tosta sisäänkirjautumis kohdasta 2 pykälää oikealle, ohjelmaskirjasto)

Vai näkyykö se, mutta eikö se vain toimi?

• Ohjelmakirjastosta valittu cirkus. ei vaan kysy pinniä.
  • Pikkusen kun vastaisi pitemmillä lauseilla, niin ei tarvisi arvailla jatkoa.

Ohjelmakirjasto siis löytyy ja kun laitat jonkun sarjan jaksion pyörimään, niin mitä se herjaa? Itsellä ei tuota kirjastoa ole tilattu ja, kun laitan jotain sieltä pyörimään, niin tulee teksti:

"Tilaa palvelu DNA:lta. Ole hyvä ja katso lisätietoa www.dna.fi"

Jos pääset samaan kohtaan, niin tilauksessa on vielä jotain häikkää, jos taas et niin kerro mihin asti pääset, koska tuonne asti pitää päästä ilman tilaustakin?
  • Se haluaa pin-koodin jota ei kysy.
  • En ymmärrä, ehkä joku muu ymmärtää ja jatkaa tästä...
  • Mistä tiedät, että se PIN-koodia haluaa, jos se ei sitä kysy?
  • Luuri kysyy pinniä. Selain (Crome) kysyy pinniä miksei sitten Wbox?
  • Kiitos, tämä jo selvensi tilannetta huomattavasti. JJJN yllä jo kysyikin hyviä kysymyksiä, eli onko siis niin, että Wboxilla tuo ohjelmakirjasto kuitenkin nyt löytyy ja kun laitat jonkun sarjan jaksion pyörimään, niin mitä se herjaa jos katselu ei onnistu? Tai jos ei herjaa mitään, niin mitä täsmälleen ottaen tapahtuu kun yrität Circus -ohjelmakirjastosta jotain katsella Wboxin kautta?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ei näy niin ei näy.
  • Vastaisitko ystävällisesti yllä esitettyihin kysymyksiin, niin ongelmaa on mahdollista selvittää. Jos ohjelmakirjasto toimii normaalisti puhelimella ja selaimella, niin pitäisi toimia myös digiboksilla. Ongelmaa on kuitenkin täysin mahdoton selvittää jos et vastaa esitettyihin kysymyksiin. Yksi vaihtoehto on pirauttaa asiakaspalveluumme, voidaan tilannetta käydä läpi myös puhelimitse.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Asiakaspalvelussa puhuttu ja odotettu. Ongelma on tässä aikasemmin selvinnyt: ei kysy missään vaiheessa pinniä.
  • Hei,

Mikäli WBoxilla on edes kerran syöttänyt PIN-koodin johonkin ohjelmakirjastoon (SF-Anytime, Viaplay, Cmore) niin PIN-koodia ei kysytä toista kertaa. Siten on normaalia että Cirkus ei kysy PIN-koodia jos PIN-koodia on käyttänyt vaikka videovuokraamossa.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • En oo käyttänyt muuta kuin cirkusta. Wbox käytön ja kirjauksen jälkeen ole kysynyt missään kohtaa pinniä.
  • Hei,

Toimiiko Cirkus vai ei, tästä yltä ei oikein käy ilmi mistä on kyse.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Ei toimi Wbox:lla
  • Jos ymmärsin oikein

- Cirkus toimii mobiilissa
    - Cirkus ei toimi WBoxilla

Jos tämä on tilanne niin ensimmäisenä suosittelisin Wboxin nollausta tehdasasetuksille. Jos tämän jälkeen ei toimi niin soittoa asiakaspalveluun, sillä järjestelmissä on joku pielessä.

Jos taas tilanne on seuraava:

- Cirkus ei toimi mobiilissa
    - Cirkus ei toimi WBoxilla

Niin sitten kannattanee soittaa suoraan asiakaspalveluun.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Tämä teksit tulee jatkuvasti:

ISTUNTO ON VANHENTUNUT. OLE HYVÄ JA KIRJAUDU UUDESTAAN.

Vuokraamo ei suostu näyttäämään leffaa Windowsissa. Crome selain, kokeiltu kahdella tietokoneella. Lisäosat on asennettu ja pin-koodi annettu.Tallennukset ja suorat kanavat näkyvät hyvin. Puhelimella toimii hyvin vuokraelokuvat.
  • Sama ongelma kuin Jarmolla, OSX 10.13 ja Chrome v.66 ja tuo DNA TV -liitännäinen. Kirjautumisen jälkeen vuokraleffa pyörimään, PINnit syötetty. Loota pyörii hetken jonka jälkeen ilmoittaa Kirjautumisen vanhenneen -> uusi kirjautuminen ja sama homma.
    Traileri toimii kyllä ilman kirjautumista.

Safarilla tai FF:llä leffa ei käynnisty vaan jää "lataamaan" ikuisuuteen.
  • Mistä mahtaa johtua, että Huawein tabletilla en saa katsottua Cirkus-ohjelmakirjastoa. Olen Play-kaupasta ladannut DNA TV:n. Kaikki menee PIN-koodeineen niin pitkälle ok, että ohjelmaa aletaan lataamaan, mutta sitten tulee aina ilmoitus [APP][EVENT]Output blocked, type 1028 %s. Jos yritän katsoa kirjastoa ilman DNA TV-sovellusta Chrome-selaimella, tulee ilmoitus "Tietokoneella tuemme ainoastaan Windows ja Mac käyttöjärjestelmiä" eli sekään ei auta.
    Suorien ja tallennettujen ohjelmien katselu toimii tabletilla ok. Myös pc:ltä pystyn katsomaan kaiken Cirkusta myöten.
  • Miksiköhän Cirkus saa Chromen täysin solmuun . Viimeisin versio chromesta ja dna lisäosat ja flash kunnossa. Saa katsella diashowta. Kaikki muut selaimet toimivat täysin, mutta kun Cirkus vaatii Chromen. Olen poistanut ja asentanut uudelleen, jos kytkee laitteistokiihdytyksen pois päältä, niin toimii paremmin, mutta ei näy tekstitykset.
  • Nyt tuli uusi versio chromesta ja kaikki toimii.
  • Crome käytössä ja kaikki päivitetty uusimpaan, mutta mutta kelaa vain neliötä
    Mika L
  • @Mika L

Circus ja chrome on hankala yhdistelmä. Neliöiden pyöriminen on aika yleistä.
    Sami S
  • @Mika L

Circus ja chrome on hankala yhdistelmä. Neliöiden pyöriminen on aika yleistä.
    Sami S
  • Sama ongelma Edgellä ja Firefoxillakin eli hankala ”yhdistelmä” taitaa olla DNA TV
    Mika L
  • Circusta ei voi katsella firefoxilla tai edgellä. Chrome on ainoa, mihin saa tarvittavat lisäpalikat, jotta katsomisen pitäisi olla mahdollista. Toimii vaan niin huonosti, jos kone ei ole viimeistä mallia.
    Sami S
  • Jos ohjelmakirjasto ei tunnu toimivan lainkaan, varmista että lisäosa on asennettu onnistuneesti eikä esim. virustorjunta ole virheellisesti estänyt lisäosaa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Olen poistanut ja asentanut Google Cromen ja lisäosat useita kertoja ja kuten sanottua Circus ei toimi DNA-TV:ssä millään selaimella kaikki selaimet ovat uusimassa versiossa, eikä F-securessakaan näy blokkauksia
    Mika L
  • ... ja lisäosa aktivoituu kyllä normaalidti
    Mika L
  • Ei sitä kannata kokeillakkaan, muulla kun chromella ylläkerrotuista syistä.

Kokeile nyt vielä napata se F-secure kuitenkin kokonaan pois päältä, jos sellainen kerta koneelta löytyy.
    JJJ
  • Miksi ei voi dna rakentaa esim. windows 10 ja mac softaa, millä voi katsella esim. cirkusta. Ihan samoin kun tuttu yritti katsoa teliatv nettisivulta vuokraleffaa, niin siitä ei tullut chromella yhtään mitään. Onneksi heillä on teliatv softa ja sillä leffa toimi täydellisesti samalla koneella.

Suoria lähetyksiä ym. voi firefoxilla katsella, muttei circusta ja vuokraelokuvia.

Sami S
  • Sen jälkeen, kun Chrome päivittyi versioon 76, ei Circus ole enää minulla toiminut.
    Kun yritän katsoa jotakin Circucsesta, alkavat vain neliöt pyörimään, ja tulee lisäteksti "Suorita Native Client klikkaamalla tätä kakkospainikkeella".
    Kakkospainikkeen klikkauksen takaa ei löydy mitään "Native Clientin" suorittamiseen viittaavaa.

Sitten kun palaan takaisinpäin, tulee viesti "Tarvittava ohjelma on asennettu, mutta suljettu". Chromen DNA-tv -lisäpalikan olen myös jo asentanut uudelleen, mutta se ei vaikuta asiaan. Virustorjunta ei ole blokannut mitään tähän liittyvää.

Ainoa asia, mikä on muuttunut, on Chromen päivittyminen, edellisellä versiolla ei ollut ongelmia Circucsen kanssa.
    Markus I
  • Olen ottanut F-securenkin pois ei vaikutusta ...
    Mika L
  • Täsmälleen samat oireet ja versiot kuin Markuksella
    Mika L
  • Chromen 76 päivityksessä tuli sellainen muutos, että Flash Player on automaattisesti pois päältä. Sen saa asetuksista päälle, jos se on tarpeen. Muistaakseni jossain luki, että Flash Playerin tuki jää pois kokonaan 1.1.20 tai 1.1.21 - en nyt mista kummanvuoden alusta.
    Voisikohan johtua tuosta?
    DNA voisi alkaa tukemaan muitakin selaimia kuin vain chromea!
    PW
  • Myös evästeet pitää olla sallittuja.

PW
  • PW
  • Tämä toimi ainakin minulla

How do I enable Native Client in Chrome?

Type about:flags in the Chrome address bar, scroll down to “Native Client”, click the “Enable” link, scroll down to the bottom of the page, and click the “Relaunch Now” button (all browser windows will restart). Verify that the Native Client plugin is enabled in Google Chrome.

Sami S
  • Kiitos Sami S, tuo näyttäisi auttaneen.
    Markus I
  • Kiitos Sami S
    Mika L