cirkus

Yritän katsoa cirkus ohjelmakirjastoa, (joka on aiemmin toiminut hyvin). Nyt kuitenkin avatessa ryhtyy pyörittämään tekstiä suorita native client klikkaamalla kakkospainiketta.Mitähän pitäisi tehdä?Hiiren kakkospainikkeella tulee vaihtoehtoja, mutta mitähän niistä ohjelma mahtanee vaatia?

Kommentit

• Hei AV!

Uusin Chrome päivitys ( 76.0.xxx ) aiheuttaa sen, että nykyisen DNA TV vuokraamon ja ohhjelmakirjastojen videot eivät toimi. Virhe johtuu siitä että DNA TV:n tarvitsema rajapinta ei ole enää suoraan käytettävissä uusimmassa Chrome selaimessa.

Videot saa toimimaan, kun muuttaa Chromen asetuksia seuraavasti:
    1.Kirjoita selaimen osoitekenttään chrome://flags
    2. Muuta ’Native Client’ kohdan asetus arvoon ’enabled’
    3. Uudelleenkäynnistä selain.