Cisco EPC 3828D ei ole saanut päivityksiä 4:ään vuoteen???

Sitä paitsi ostin sen 2015 luultavasti. 2015 elokuussako on muka viimeisin päivitys?? Modeemi toimii hyvin, mutta tietoturva huolestuttaa. Aluksi oli vuokramodeemi.

http://192.168.0.1/Docsis_system.asp

DOCSIS WAN
-------
About
Model:
Cisco EPC3828D
Vendor:
Cisco
Hardware Revision:
1.00
Serial Number:
273193541
MAC Address:
10:5f:49:6a:89:6b
Bootloader Revision:
2.4.0beta3_R4
Current Software Revision:
e3828-E13A-c3100r55112-150728c
Firmware Name:
e3828-E13A-c3100r55112-150728c.bin
Firmware Build Time:
Aug 19 18:55:39 2015
Cable Modem Status:
Operational
Wireless Network 1:
Enable
Wireless Network 2:
Enable

Luigi Frutti di Mare Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Cisco myi Docsis-moodemeihinsa liittyvän liiketoiminnan Technicolor SA:lle, joka aiemin tunnettiin Thomsonina, marraskuussa 2015. Silloin 3828 oli ehtinyt olla markkinoilla noin vuoden. Technicolor ei ilmeisesti ole missään vaiheessa tukenut vanhoja Ciscon laitteita.

Technicolorin ja Ciscon modeemien firmware on hyvin erilainen. Cisco käytti talon sisällä kehitettyä eCos-järjestelmää, kun useimmissa Technicoloreissa käytetään linuxia.

https://www.cisco.com/c/en/us/about/corporate-strategy-office/acquisitions/technicolor.html
    AP
  • Ethän sammuta modeemia yöksi?
    Noihin vanhoihin modeemeihin soveltuvia liittymiä ei enää ole uusmyynnissä, joten DNA tuskin on kiinnostunut niiden päivittämisestä (uusin varmaan on tarjolla vekossa).

PW
  • Kaapelimodeemeissa päivitykset tulevat automaattisesti verkosta. Päivityksiä ajetaan öisin modeemeihin, jolloin ne aiheuttavat vähiten ongelmia. Joissakin harvinaisissa tapauksissa modeemi voi tarvita aamulla resetoinnin ja uudelleenkäynnistyksen päivityksen jäljiltä, jotta laitteen toiminta olisi paras mahdollinen.

Jos haluat ajaa päivitykset saman tien laitteeseen, kannattaa kokeilla irroittaa kaikki johdot laitteesta muutamaksi minuutiksi ja kytkeä sen jälkeen uudelleen. Tällöin modeemi nousee linjoille uudelleen ja pyytää samalla päivityksiä.

DNA Hanna palveluneuvoja
  • Itselläni oli Cisco EPC 3828 modeemi muutamia vuosia.
    ( Vuokramodeemi ) Koskaan ei siihen tullut päivityksiä.
    Ei ainaskaan tullut mitään ilmoituksia mistään päivityksestä.

Sitten noin 1 kk takaperin,laite heitti savut pihalle lopullisesti ja sanoi sopimuksen irti.

Nyt on tilalla vuokralaite.Sagemcom F-3686ACv2 kaapeli.
    Saas nähdä ilmoittaako tämä laite mistään päivitystarpeesta.

Tombstone
  • Ei niistä modeemien päivityksistä ole mitään ilmoituksia koskaan tullut.

Ai että DNA vuokraa vielä modeemeita. Jokin aika sitten vuokralle ei modeemia saanut, mutta ehkä se onnistuu olevan vuokramodeemin tilalle.
    PW
  • Meillä on taloyhtiön / DNA sopimuksessa,jokaiseen huoneistoon.
    10M perusliittymä.Vuokramodeemi.TV katselukortti = 5,20€ KK

Lisänopeudet & maksukanavat sitten erikseen.
    Tombstone