Cisco EPC3825 Ei yhdistä

Cisco EPC3825 ei saa yhteyttä nettiin, ja vilkuttaa DS valoa.

Helsinginkatu 2

Vikailmoitukseen soitettu, ei apuja.

Yritti lähettää huoltomiehen paikalle, joka olisi 55 €, mikäli omassa päädyssä vika.
Tästäkin hinnasta maininta vasta kysyttäessä asiasta.

Olisiko mahdollista, että joku tietoinen DNA:lla voisi antaa ilmaisia neuvoja?

Aikeissa oli kuitenkin päivittää ilmainen 10/10 mbps maksulliseen, mikäli saisi ensiksi netin toimimaan.

Kommentit

• Mitä vikailmoituksessa sanottiin.
    Resetoi modeemi.
    Tarkista antennipiuha ( kiinnitys ) ( onko murtumia )
    Tuleeko televisio samasta antennipistokkeesta,toimiiko.
    Antennihaaroitin ( F-liitin )
    Alkoiko ongelma nyt,vai onko aijemmin esiintynyt.

Miten-tarkistat-tietokoneesi-verkkokorttiasetukset_ohje.pdf

BQ24
  • Ei tuolla modeemilla onnistu maksulliset nopeudet, ellei kiinteistön verkko ole vanhan standardin mukainen. Vaikuttaa, että se on uuden standardin mukainen, jos ilmainen verkko on 10/10 Mbit/s.
    Onko modeemi toiminut aikaisemmin, vai oletko sen hankkinut käytettynä ja yrität nyt ottaa sitä omaan käyttöösi?
    PW
  • Ilmainenkin yhteys pitää liittää asiakkudelle ja modeemi ei saa olla liitettynä toisen henkilön asiakkuudelle.