cisco epc3825 - resetoituminen

Hei

Onko muilla ollut vastaavia ongelmia, että kyseinen modeemi nollaa asetukset, kun modeemista on otettu virrat pois päältä. Itselle on nyt muutamia kertoja käynyt näin ja muun muassa tänään oli vastaava tilanne.

Onko nyt dna:lla tullut päivityksiä tähän modeemi malliin, kun itsellä firmware versio näyttää kohtuu vanhalta?

Mitä firmware versioita muilla on tämän modeemin tiimoilta?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.