Ciscojen päivitys

Onko DNA reagoinut uutiseen: "Kolme verkkolaitevalmistaja Ciscon reititintä on joutunut poikkeuksellisen vakavan hyökkäyksen kohteeksi."
https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006022771.html

Kommentit

• Kuten uutisessa lukee, on suomessa laitetta joitain kymmeniä. DNA ei myöskään ole tätä myynyt eikä käytä, jos joku asiakas tätä käyttää ja BOTNETin osana roikkuminen havaitaan, menee liittymä valvonnan kautta ABUSE-sulkuun.
    ebinwrz