Cmore kanavat nykii iptv:ssä

Mistä johtuu että hubin kautta  iptv kanavat nykii ja tökki. Netin nopeus on 15mb 4g kautta. Tabletin kautta katsominen ei töki.

Tällä hetkellä ei nopeampaa tällä seudulla tule.
Mikael Löfman Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi! Tuon nopeuden pitäisi kyllä olla riittävä.
    Onhan Hubissa päivitykset ajantasalla?

Voit tarkistaa hubin päivitykset seuraavasti:
    1. Valitse Android-kotivalikko
    2. Valitse ”Asetukset
    3. Etene valikossa alaspäin kaukosäätimen nuolipainikkeilla ja valitse ”Tietoja
    4. Valitse ”Järjestelmäpäivitys
    5. Valitse ”Tarkista päivitykset
    6. DNA Hubi tarkistaa saatavilla olevat päivitykset. Jos päivitys on saatavilla, asenna päivitys näytöllä näkyvien ohjeiden mukaisesti.
    Tarkista myös että DNA TV -versio on päivitetty uusimpaan versioon. DNA TV Hubin applikaatiopäivityksen uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset.

Voit myös kokeilla sovelluksen tietojen tyhjennystä seuraavan ohjeen mukaisesti: Sovelluksen tietojen tyhjennyksen polku: Android menu -> Asetukset -> Sovellukset -> Järjestelmä sovellukset -> DNA TV -> Tyhjennä tiedot.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Riippuu minkälaista tökkimistä on kyseessä, jos kuva oikein pysähtelee (ei siis mitään mikronykimistä), niin selvitä alkuun paljon se netin nopeus on hubilla, jos se on wlanissa kiinni, niin sitä tärkeämpää.

999 kanavalta pitäsi näkyä 4000. (tämä kanava ei ilmeisesti ole kaikilla näkynyt, mutta kun sitä koskevat ketjut on piilotettu, niin paha sanoa tarkemmin tästä asiasta)

Ja nimenomaan netinnopeus silloin kun tökkii. Tabletin DNA TV ei varmaan kuluta kaistaa yhtäpaljon ja jos WLAN ongelma hubilla sekin voi olla erona...
    JJJ
  • Kuva jäätyy välillä pitkiksi ajoiksi. Hubi ei ole wlanissa. Kaapelilla kiinni ja testikanava antaa 4000 kun hetken antanut olla
    Mikael Löfman
  • Siltä osin sitten kunnossa, jos ei paljon heittele nopeus noin yleensä. Jospa sitten on hubisi "ominaisuus" 😀

Jäädään odottelemaan DNA:n seuraavaa kommenttia, mikä on mahdollisesti vikana!
    JJJ
  • Ja päivitykset myös kunnossa? Jos kyllä, niin suosittelisin soittamaan asiakaspalveluumme, niin päästään tutkimaan ongelmaa tarkemmin.

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Mitään päivityksiä ei ole tarjolla. Toki ei ole uutta dna tv tullut hubille
    Mikael Löfman
  • Sama täällä myös cmore sovellus pysähtelee ja inez tv kanava pysähtelee häiriöitä Animal Planet HD kanavalla ja ei enää tekstitystä Outdoor channel HD kanavalla oli niitä muitakin häiriöitä mutta nämä aluksi
    miccikisu
  • Silloin tällöin iskee black screeniäkin, iptv kanavat pysähtelee myös netin nopeus 350M/22M

miccikisu
  • Ihan hirveästi ei yhteisiä tekijöitä ole ongelmilla. C-moren sovelluksen ongelmat on oma ongelmansa, IPTV-kanavat omansa. Nettiongelmiin viittaa (hubissa surkea Wlan esim. Voi vaatia kiinten ip:n ym) Tekstitysongelmia on DNA:lla säännöllisesti. Muut/kaikki taas viittaa hubin epävakauteen noin ylipäätään.
    JJJ
  • On ihan kaapelilla kiinni tuo hubi ei wlanilla, raakilehan tuo vielä on tuo laite

miccikisu
  • Teknavin katselu loppui kesken kun hubi halusi heittää black screeniä mielummin
    miccikisu
  • @miccikisu
    Mikä sulla on netin todellinen nopeus
    Pertti O
  • Itsellä tänään speed test antoi 25/5 dna 4g. Ja aamulla myös areena tökki. Lataili ja pikselöityi
    Mikael Löfman

• Melko hyvä mittari, hubille asennettuna.

Pertti O
  • Netin nopeus on nyt 320M/20M
    miccikisu
  • Niin ja päivityksiä ei ole saatavissa tällä hetkellä ei ole uusi dnatv käytössä
    miccikisu
  • miccikisu
  • miccikisu
  • Itselläni cmoren katselu hubin kautta vaatii asetuksista päälle 60Hz tilan(muuten esiintyy lievää nykimistä kokoajan), hubissa oletuksena automaatti eli eurooppalainen 50Hz. Mutta tämä koskee vain cmorea eli kun katsot jotain muuta esim. ruutu, areena niin joudut laittamaan takaisin 50Hz tilaan.

Kokeile hubista asetuksista>kaukosta "mökki">asetukset>outputs>HDMI>HDMI näyttötila>ja sieltä valitset 60Hz
    JV
  • Esiintyykö myös kuvan pysähtymistä jos ei laita 60Hz puolelle???
    miccikisu