Cmore kirjautuminen operaattoritunnuksilla DNA TV:n kautta lakkasi toimimasta

Vanha DNA TV IOS app lakkasi toimimasta ipadillä (ei päästänyt kirjautumaan, vaikka tunnus ja salasana oli oikein).

Poistin vanhan APPin ja latasin uuden DNA TV APPin mutta jostain syystä lakkasi Cmoren "operaattori tunnuksilla" kirjautuminen toimimasta vaikka Cmore Total tilaus on voimassa.
Virheeksi saan "Tapahtui virhe. Sovellukseen ei ole pääsyä".

Koitin vielä tietokoneen eri selaimilla ja saan operaattoritunnuksilla ( dnatv.dna.fi) sivulta virheeksi "Tilaus puuttuu Tarvitset C Moren katseluun voimassa olevan tilauksen. Tilaa netistä tai soittamalla asiakaspalveluun 044 144 044".

dnatv.dna.fi sivulle pystyn kuitenkin normaalisti kirjautumaan ja näkemään kanavat ja tallenteet...

Iphonella jossa on vanha DNA TV app niin Cmore ja Formulat näkyvät...Mikäköhän tässä mahtaa olla nyt sitten vikana..

Kommentit

• Olet siis 2 viikon siirtymä vaiheessa, kun uusi ja vanha toimii samaan aikaan. Kannattaa varmaan soitella vikapalveluun, en muista että täällä olisi ollut keskustelua tuosta C-moren toiminnasta siirrosvaiheessa. tunnuksethan voi vaihtua kun siirrytään uteen ja varmaan vaatii DNA:n päässä jotain toimia.

tai sitten rupeaa siirtymävaiheen jälkeen toimimaan uudessa, en vain siihen luottaisi, kohta ei välttämättä toimi millään laitteella, kun vanha lakkaa. (erikoista, että toisella laitteella toimii ja toisella ei enää vanha sovellus ja kirjautuminen.)
    JJJ
  • Hei Miksu!

Kannattaa tosiaan tässä tapauksessa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme niin päästään selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Voit olla yhteydessä meihin myös Minun palvelustani löytyvän sähköisen yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Täällä täsmälleen sama vika. Aluksi C More lakkasi toimimasta DNA tunnareilla. Tuli vaan musta ruutu. kun DNA TV sovelluksen asensi uudelleen näytti se päivittyneen, mutta kun C Moresta kirjautuu DNA tunnareita, tulee tuo virheilmoitus: "Tilaus puuttuu Tarvitset C Moren katseluun voimassa olevan tilauksen. Tilaa netistä tai soittamalla asiakaspalveluun...". Oma DNAn Chat ei auta kun chätissä ei tunnu olevan lauantaina kukaan paikalla. Melkoista asiakaspalvelua tosiaan.
    MB