CMoren elokuvakanavilla ohjelmatiedot 4 tuntia jäljessä

Jopa saatiinkin uudistus DNA TV:n ohjelmatietojen osalta. Odotettu uudistus mutta taas DNA ryssii sen kaiken hyvän tuomalla tukun uutta murhetta.

Nyt näyttäisi olevan ohjelmatiedot ainakin vanhalla TV-hubilla katsottaessa 4 tuntia myöhässä CMOREn elokuvakanavilla. Selaimella katsoessa ohjelmaoppaan tiedot ovat tunnin pielessä!!!

Ja vielä viikonloppu tulossa!!! Siis vika myös viikonlopun ohjelmatiedoissa ja korjaamatta jatkuu ensi viikkoon.

Kommentit

• Hei A-P!

Kyseessä on yleinen vika jonka takia C Moren viihdekanavilla EPG on uudella sekä vanhalla DNA TV:llä kaapeliverkossa tunnin etuajassa. Vika pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Miksi näistä vioista ei DNA voi laittaa ilmoitusta heti tuonne "Häiriötiedotteet" -osioon?

https://www.dna.fi/hairiotiedotteet

Kun joku ongelma/vikatilanne päällä, niin sieltä voisi heti katsoa että onko kyseinen asia jo selvityksessä ja ollaaanko sitä ongelmaa/vikaa jo korjaamassa.

Nyt ihmiset joutuvat tämän keskustelupalstan kautta kyselemään tietoja asiasta koska mitään tietoa ei ole tuolla häiriötiedotteissa.

Tämä sama linja on ollut DNA:lla käytössä koko ajan eli asiasta (ongelmasta) ei ilmoitella ajallaan joten asiakkaat joutuvat itse selvittelemään asiaa.

Kari
  • @DNA Ilkka
    Tarkkuutta siihen mitä kirjoittelet!
    CMORE:n elokuvakanavien ohjelmatiedot ovat tunnin JÄLJESSÄ DNA TV:n ohjelmatiedoissa. TV-hubin EPG:n tiedot ovat NELJÄ (4) tuntia JÄLJESSÄ

Ja olen samaa mieltä kuin Kari - tiedossa olevat yleiset viat on välittömästä laitettava näkyville jotta epäselvyys tilanteesta ei pakota tänne foorumille arpomaan ja vaihtoehtoisesti ruuhkauttamaan aasikaspalvelun puhelinta. Sinnekin tällä hetkellä n. puolen tunnin jono, juuri kuuntelin varmaan sen 10 kertaa sen jonotusmusiikin, "Lycky" - eikä todellakaan ole se olotila niin onnellinen
    A-P
  • Siis rautalangasta vielä vääntäen käyttäen "vanhan" TV-hubin tilannetta. Elokuva jonka EPG väittää alkavan nyt, on alkanut neljä (4) tuntia sitten. Eli ohjelmatiedot neljä tuntia jäljessä.
    A-P
  • Ohjelmatiedot vieläkin sekaisin ! DNA varmaan hyvittää tämän !
    Jari