Cmoren tilaus ei muka ole voimassa?

Eilen illalla viimeksi katsoin CMorea tabletilla, tänä aamuna kun avaan sovelluksen, siellä lukee: Kiva nähdä taas, Tiina! Tilauksesi ei ole tällä hetkellä voimassa, mutta ei hätää voit helposti uusia ...blaa blaa blaa.Viimeisin lasku on maksettu 26.12., mitä helkkaria tämä nyt taas on? Sama juttu läppärillä ja puhelimella, telkkua en ole vielä avannut, näkyykö kanavat sielläkään.

Kommentit

 • Nyt chattailin CMoren as.palvelun kanssa, he sanoivat, että nämä kanavapaketin kylkiäisenä tulevat käyttöoikeudet ovat aina määräaikaisia ja lunastetaan koodilla. DNAlta tulisi tulla automaattisesti koodi, jolla saa jatkettua nettipalvelua. Eipä ole tullut automaattisesti ja nyt hämärästi muistuu mieleen, että näin on käynyt aiemminkin 🙁 Kas kummaa, että sattuu aina sunnuntaipäivänä, kun ei saa as.palveluun yhteyttä juuri silloin, karman laki!)
  Tiina
 • Jos on ollut kokoajan Cmoren tilaus (antennin kautta) voimassa, eilen yöllä 2.00 loppui edellinen 6kk koodi (täällä ainakin).

  Koodin voimassaolon näkee Cmoren palvelusta.
  JJJ
 • Ja tuo koodihan koskee vain suoratoistopalvelua.
  JJJ
 • Juu, näin ymmärsin. Minulta vain puuttuu se koodi, jolla jatkaa katselua, edelliset koodit löytyy sähköpostista, uutta ei ole tullut. Eikä ole eka kerta, kun se ei ole tullut automaattisesti, takkuaa jostain syystä. Ja koskaan en muista, mistä tämä johtuu, ehkä nyt vastaisuudessa muistan 😀
  Tiina
 • Juu sama täällä, viime yönä kahdelta loppui tilaus ja uutta koodia ei ole tullut. Sähköpostia jo laitoin dna.lle, enkä kovin ystävällismielistä.
  Pasi Kytölä
 • On todella surkeaa palvelua DNA:n puolelta tässä asiassa. Miksi ihmeessä sitä sähköpostia ei ole voinut lähettää hyvissä ajoin. Toinen vaihtoehto olisi ollut se, mikä tehtiin syksyllä C Moren puolella. Kertoivat, että silloin määräaikaisia oikeuksia jatkettiin heidän toimestaan manuaalisesti.Ainakin minulle 03/2020 tulleen koodin piti olla voimassa vain 6 kk. Miksi asiaa ei voinut hoitaa nyt samalla tavalla. Ihme touhua DNA:lla.
  Kari-P
 • Sitä minäkin ihmettelin, että viimeisin koodi s-postissa oli viime maaliskuulta, sen jälkeen en ole koodia saanut enkä sen perään kysellytkään, mutta ilmeisesti joku on näitä jatkanut juurikin manuaalisesti.
  Tiina
 • Antenniverkon C More tilauksien koodien voimassaoloaikaa on pidennetty ja ne ovat voimassa niin kauan kun C More -kanavapaketin tilaus on voimassa. Osa alkuperäisistä koodeista on toiminut 6kk jaksoissa ja jos C Moren suoratoistopalvelut ovat lakanneet toimimasta niin saamme uuden koodin lähetettyä asiakaspalvelusta.

  Pyytäisinkin olemaan asiassa yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Minulla oli tullut koodi tekstiviestillä.
  Pudezzio
 • Kävin DNA liikkeessä pyytämässä koodin, ja se luvattiin minulle lähettää, ja pyysin vielä heiltä varmistusta tekstiviestillä lisäksi. Eipä ole kuulunut koodia, eikä tekstiviestiä
  Veikko
 • Ootko kokeillut toimiiko? Täällä rupesi vaan toimimaan itsekseen, ilman koodien syöttöä.
  JJJ
 • Koodia ei tullut koskaan, asiakaspalvelu ilmoitti, että kestää muutaman päivän ennen kuin tulee. No ei tarvinnut odottaa, alkoi toimia itsekseen ilman koodeja samana päivänä.
  Tiina

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.