Data prepaid ja mokkula 4g

Netti katkeaa jatkuvasti, ohjeessa on että voi laittaa wifin jatkuvasti päälle mutta en sitä löydä!

Kommentit

• Hei Kait, tarkennatko hieman mitä tarkoitat tällä? Katkeaako yhteys koko mokkulasta vai katkeaako mokkulan wifi yhteys?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mokkulan WiFi ei toimi. Antaa ilmoituksen koneella että ei ole nettiä.  Eikä yhteys palaa. Toimii hetken.
    Kati
  • Varmista vielä mokkulan hallintasivulta että laitteessa on uusin päivitys asennettuna, ohjeet mokkulakohtaisesti löytyy täältä: https://www.dna.fi/tuki-mokkulat
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Oppaassa sanotaan että matka mokkulan automaattinen ei fi yhteyden sammutustoiminto katkaisee wi fi yhteyden, sen voi poistaa käytöstä asetus sivuilla, mutta sieltä en löydä kyseistä kohtaa.
    Kati
  • Tuo ominaisuus sulkee Wi-Fi yhteyden vain kun se ei ole käytössä, tämä ei siis aiheuta yhteyden katkeamista kesken kaiken vaan jos kone on hetken käyttämättä, kestää yhteyden muodostuminen takaisin hetken aikaa