Dataprepaidin lataussetelien saatavuus

Kun liittymää käytetään pelkästään käteisellä, eikä R-Kioskeja ole maisemissa, niin minkä takia mistään ei löydy latausseteleitä data prepaidiin? Niitä ei löytynyt R-Kioskinkaan aikaan. Tämän jatkuvan epävarmuuden takia joutuu laittamaan normaalin prepaidin modeemiin ja julkinen IP jää pois käytöstä.
Anonyymi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hei!

  Toimivat latauskanavat Dataprepaid-liittymälle ovat DNA Laturi (laturi.dna.fi) ja mobiilisivusto m.prepaid.dna.fi. Liittymää ei voi ladata suoraan R-kioskilla tai Otto-automaateilla. R-kioskeilta voi kuitenkin ostaa latausseteleitä liittymälle. Setelin voi ladata liittymälle Laturissa, mobiilisivustolla tai asiakaspalvelun kautta.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Kysyinkö minä tuota?
  Anonyymi
 • R-Kioskeilta pitäisi siis latausseteleitä saada, onko joku tietty kioski mistä et ole siis saanut näitä ostettua? Oliko sinulla toiveissa jotain tiettyjä paikkoja joista toivoisit että seteleitä voisi ostaa niin saadaan tästä laitettua palautetta eteenpäin, kiitos.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Normaaleihin prepaideihin saa ostettua seteleitä K-Kaupoista, mutta miksi ei data prepaidiin? Viimeinen vaihtoehto on ICT-mies, joka on paikalla randomisti ja saatavuus on myöskin randomia. Lähtökohtaisesti olisi hyvä saada niitä seteleitä edes jostain kun ajelee kestopäällysteen alueelle kauempaa.
  Anonyymi
 • Keskon liikkeistä on tosiaan mahdollista ostaa latausseteleitä Rajaton ja Super Prepaid -liittymille. Välitän tästä palautteen eteenpäin, että esim. em. liikkeistä olisi jatkossa myös mahdollista ostaa latausseteleitä myös Dataprepaid-liittymälle.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Tokmanni myy liittymää, mutta ei latausseteleitä. Voin käyttää normaalia prepaidia datakäytössä syksyyn asti, mutta toivoisin muutosta tapahtuvan sitä ennen. Kiitoksia.
  Anonyymi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.