Dataprepaid

Moi.  Ostin Lenovo jota tabletin verkkokaupasta ja mukana tuli 1gt data prepay SIM kortti jossa luki että rekisteröimällä liittymän saa 9 GT lisää ilmaiseksi.
Olen jo 3 päivänä yrittänyt mutta omapalvelussa rekisteröinti ei onnistu. Kyseinen palkki harmaana eikä avaudu. 530 mt jo mennyt päivityksiin. Help me.
Jari Pyykkö Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka Jari! Kokeiletko vielä rekisteröintiä toisella selaimella tai tyhjentämällä välimuistin nykyisestä selaimesta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moi. Kokeilin. Vaihdoin kortin Vantaanjoen tablettiin ja sitten puhelimeen mutta ei vaan anna rekisteröidä
    Jari Pyykkö
  • Hei Jari, rekisteröinti ei toistaiseksi onnistu taustalla tehtävien muutosten vuoksi. Rekisteröintipainike tuodaan takaisin Minun Palveluun arviolta huhtikuussa.