Datan rajoittaminen lapsen puhelimessa

Tilasin DNA-turvapaketin, koska sen avulla teidän chat-palvelun mukaan minun olisi helppo (maksuttomasti) rajoittaa/estää lapseni puhelimesta datasiirto esim. koulun ajaksi. En kuitenkaan tälläistä ominaisuutta kuitenkaan löydä?
Terv. Timo
timo raitamo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Timo! DNA Turvapaketissa pitäisi ainakin olla mahdollisuus rajoittaa sovellusten käyttöaikaa sovelluskohtaisesti, koko mobiilidatan käyttöön ei tuossa ole suoraan rajoitusta
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Nyt on vähän petetty olo... Tilasin sen turvapaketin vain siksi, että Outi chat-palvelusta kirjoitti datan eston olevan helppoa sitä kautta.

timo raitamo
  • Varmistathan vielä että sinulla on DNA Turvapaketti ladattuna, eikä tuota vanhempaa DNA Mobiiliturva sovellusta: https://www.dna.fi/tietoturva

Uudemmassa DNA Turvapaketissa on ainakin laajemmin mahdollisuuksia ja mm. ruutuaika on mukana