Dataprepaid 4G tuotteiden sopimusehtoja

Dna prepaid tuotteiden erityisehtojen kohta 12.4 kuuluu:"...palvelu suljetaan ja sopimus päättyy 240 vuorokauden kuluttua käytössä olevan datapaketin voimassaoloajan päättymisestä..." Ei löydy kohtaa missä käsitteet "voimassaoloaika" ja "käytössä oleva" on kunnolla määritelty. Esim jos liittymä on ostettu keväällä 2020 ja siihen ladataan 30 vrk rajatonta käyttöä, ja sekä kyseinen että liittymän mukana tullut käyttöaika päättyy 1.7. Sen jälkeen SIM-kortti on kytkettynä kotimokkulaan mikä ei ole enää kytkettynä sähköverkkoon. Laitteeseen ladataan uudestaan 30 vrk rajatonta 1.12.2020 jollain muulla kuin kyseisellä SIM:llä, mutta mokkula on edelleen yhtäjaksoisesti ilman virtaa eikä dataa siksi voi liikkua. 1.6.2021 laitteeseen kytketään virrat päälle, toimiiko se nyt 30 vrk ilman lataamista, vai onko ko aika jo sittenkin kulunut 1.12.2020-31.12.2020 välisenä aikana vaikkei liittymä olekaan ollut tosiasiallisesti käytössä (vai onko kuitenkin ollut käytössä sopimusjuridisesti)?
Onko varma ettei liittymä ole tällöin suljettu (aikaa on kulunut 1.7.2020 jälkeen yli 240 vrk, mutta 1.12.2020 jälkeen alle 240 vrk)?
kesämökkikäyttäjä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei! DNA Dataprepaid liittymän datapaketti on aktiivisena vain jos liittymällä on käytetty mobiilidataa, datapaketin voimassaoloaika riippuu lataamastasi paketista, esim. 30 vrk.

Voit siis pidentää liittymän kestoa lataamalla liittymää ja datapaketti säilyy varastossa kunnes liittymällä käytetään mobiilidataa. Ladatun paketin käyttöönotto jatkaa liittymän voimassaoloa 240 vuorokautta datapaketin päättymisajasta, ja liittymän voimassaoloaika päivittyy datapaketin käyttöajan kuluessa.