Dataroaming jakso ei nollaudu

Mistä johtuu, että dataroaming jakso ei ole uusiutunut viimeisen 3kk aikana, kun ennen se nollautui aina joka kk?

Kommentit

• Moi, onko nyt kyse puhelimen omissa asetuksissa näkyvästä laskurista? Pystyisikö tuon nollautumista säätämään puhelimen asetuksista?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Joo juuri siitä. Eli onko näin, että se voi mennä yli 10Gt asetuksissa näkyvässä laskurissa, mutta todellisuudessa se 10Gt alkaa nollasta joka kuukausi?
    A P P
  • Juuri näin, tuo on vain puhelimen oma laskuri. Eli kun liittymässäsi on 10Gt EU -datapaketti, se on aina kalenterikuukaudeksi kerrallaan ja alkaa aina alusta kuun vaihtuessa.