Deezer Family /uuden profiilin lisääminen

Miten saan luotua lapsen omaan puhelimeen deezer profiilin joka olisi osana omaa deezer family tilausta, kun deezer ei anna rekisteröidä uutta profiilia kun on alaikäinen.
Esa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Deezer Familyä voi käyttää joko jaetuilla tunnuksilla tai käyttäjän itsenäisillä tunnuksilla.

Päätili (tili jolle Deezer Family on tilattuna) voi lisätä tilaukseen joko profiileja (käyttävät samoja kirjautumistunnuksia) tai lähettää kutsun jolla voi lisätä itsenäisen tunnuksen Family-palveluun.

Alla ohjeet toiminnon käyttämiseen mobiilisovelluksessa.

Profiilin luominen perheenjäsenelle

1. Valitse Suosikit
    2. Valitse Perheen jäsenet
    3. Valitse Lisää jäsen
    4. Valitse luo profiili
    5. Täytä käyttäjän tiedot. Alaikäiselle käyttäjälle voi rajoittaa musiikkivalintoja ja lisäksi alle 16-vuotiaalle käyttäjälle vaaditaan erikseen suostumus.
    Profiilin voi muuttaa itsenäiseksi tunnukseksi onnistuu Deezerin web- tai työpöytäsovelluksessa (tehdän tilin asetuksista).

Family-kutsun lähettäminen (itsenäinen Deezer-tunnus)

1. Valitse Suosikit
    2. Valitse Perheen jäsenet
    3. Valitse Lisää jäsen
    4. Valitse Lähetä kutsu
    5. Valitse sovellus jossa kutsu lähetetään  ja lähetä kutsu. Linkin voi myös kopioida leikepöydälle lähtettämistä varten.