Deezer: miten siirrän soittolistat vanhalta Premium-tililtä uuteen Family tilin profiiliin?

Hei, tarvitsisimme pikaisesti apua Deezerin kanssa. Otimme Family Deezerin juuri ja nyt pitäisi siirtä soittolistat nykyisiltä omilta Deezer-tileiltä tänne Family Deezeriin omille . Löysimme vain ohjeita miten soittolista siirretään Deezeristä Spotifyihin tai toisinpäin. Alkaa teinit käydä kuumana.
Kirsi Kurki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Kirsi!

Pääprofiilia lukuun ottamatta ei olemassa olevia Deezer -käyttäjätilejä voi suoraan yhdistää Family-profiileiksi, mutta saat talteen nykyiset soittolistasi ja suosikkisi. Ota ensin käyttöösi Deezer Family ja luo sille haluamasi toissijaiset profiilit. Ohjeet siihen löydät kohdasta ”Miten voin luoda uuden Deezer Family -profiilin tai vaihtaa käyttäjää?” (ohjeet löydät täältä: https://www.dna.fi/deezer). Ota sen jälkeen yhteyttä Deezerin tukitiimiin, joka auttaa sinua sisällön siirtämisessä.

Halutessasi, voi myös siirtää sisällön itse alla olevien ohjeiden mukaan.

Siirtääksesi nykyiset Deezerin soittolistat ja muun sisällön uuteen Family-tiliin, tee näin:
    1. Kirjaudu tietokoneen verkkoselaimella Deezer-tilille, jonka sisällön haluat siirtää (www.deezer.com), ja valitse “Oma musiikki”. Ota talteen tilin numerokoodi, eli nettiosoitteen perässä näkyvä numerosarja esim. https://www.deezer.com/fi/profile/123456789. Numerosarjan löydät myös Deezer-sovelluksesta: Asetukset > Hallitse tiliä > Käyttäjän tunnus.

2. Varmista, että tili on julkinen: Valitse hammasratas-kuvake ”Oma musiikki” -tekstin vierestä > ”Tiliasetukset” > ”Ilmoitukset ja jakaminen”. Varmista, että ”Muuta profiili yksityiseksi” -täppä ei ole valittuna.

3. Kirjaudu ulos Deezer-tililtä, jonka soittolistoja olet siirtämässä ja avaa selaimella Deezer Family -tilisi. Ota käyttöön toissijainen profiili, jolle haluat soittolistat siirtää.

4. Korvaa alla olevan osoitteen XXXX-kohta siirrettävän tilin numerosarjalla (kohta 1.) ja avaa sivu selaimessa: http://www.deezer.com/profile/XXXXXXX/playlists

5. Riippuen sisällöstä, tee näin:
      - Siirtääksesi soittolistan, jota et ole itse luonut, klikkaa sen vieressä olevaa sinistä sydäntä. Soittolista on nyt siirtynyt Family-tiliisi. Tee samoin, jos haluat siirtää suosikkeja, kokonaisia albumeja tai artisteja.
       - Jos kyseessä on itse luomasi soittolista, avaa se ja valitse kaikki listan kappaleet sivun oikean laidan valintaruuduista. Paina ”Lisää soittolistaan” > ”Uusi soittolista”. Nimeä se haluamallasi tavalla ja klikkaa ”Luo”.