DG200AC ei suostu käyttämään puhelinjohtoa

DG200AC laitteen ohjeissa lukee että laite tarvitsee vain kytkeä seinään, puhelinpistokkeeseen sekä tietokoneeseen ja kaiken pitäisi alkaa toimia, mutta näin tehdessä internet valo jää punaiseksi ja ohjelmointisivulla laite valittaa WAN johdon puutteesta eikä ADSL vaihtoehtoa tunnu löytyvän mistään.
Miten saan WANin vaihdettua tähän tavalliseen puhelinyhteyteen?